Türkiye’nin entegre telekomünikasyon grubu ve EKMEKÇİ’ler

Türk Telekom Giresun İl Müdürü Orhan Bülbül kurdeleyi kesti
Bu haber 2016-05-31 02:01:44 eklenmiş ve 3083 kez görüntülenmiştir.

Giresun ve Bulancak'ta faaliyetine devam eden Ekmekçiler İletişim, Türkiye’nin entegre telekomünikasyon grubu olarak; mobil, internet, ev telefonu ve kurumsal servisler alanında hizmet veren Avea,TTNET ve Türk Telekom markalarını, “Türk Telekom” tek markası altında bir araya getirilmesinden dolayı isimlerini Türk Telekom Grup Mağazası olarak değiştirdi ve resmi açılışını yaptılar.

 

 

Ekmekçiler İletişim Türk Telekom Grup Mağazası,  Bulancak’ta ilk ve tek olan bayi konseptini Bulancak Cumhuriyet Maydanı’nda yeni mağazalarına taşıyaeak resmi açılış yaptılar. Açılışa Türk Telekom Giresun İl Müdürü Orhan Bülbül ve Türk Telekom yetkilileri, Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Güngör, Bulancak İlçe Müftüsü Bahtiyar Taranoğlu, Giresun ve Bulancak’tan siyasi parti il ve ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeler ile çok sayıda vatandaşın katıldığı görüldü. Geçen hafta Cuma günü açılış yapan Ekmekçiler İletişim Türk Telekom açılışında Türk Telekom Giresun İl Müdürü Orhan Bülbül’ün işletme sahibi Osman Ekmekçi ile olan yakın ilgisi objektiflerimizden kaçmadı. Türk Telekom Giresun İl Müdürü Orhan Bülbül, Giresun’un en büyük ilçesi olan Bulancak’ta baba Hasan ve oğul Osman Ekmekçi’nin Türkiye’nin entegre telekomünikasyon grubuna dahil olmalarından dolayı memnuniyetini dile getirdiği görüldü.

 

 

Öte yandan yeni açılan Ekmekçiler İletişim Türk Telekom Grup Mağazası İşletme sahibleri Baba Hasan ve Oğul Osman Ekmekçi ortak yaptığı açıklamalarda şunlara değindiler. İşletme sahibi Osman Ekmekçi, “artık 4.5G ile çekim gücü ve internet kullanımda hiçbir sorun kalmayacağını abonelerimize duyurmak isterim. Bölge halkımız Ekmekçiler Türk Telekom Grup Mağazası’na gelerek hatlarını taşımasını ve en uygun tarifelerden yararlanmalarını isteriz. Yeni mağazamızda müşterilerin isteğine göre evde yada işyerinde kullandıkları Adsl internet abonelikleri ve ev-iş telefon abonelikleri üzerinden, yada kullanmakta oldukları GSM operatörünü Türk Telekom’a taşıyarak cep telefonu kampanyalarından yararlanmalarını istiyoruz.  Müşterilerimiz Ekmekçiler Türk Telekomun kendi ürettiği cep telefonlarını mağazamıza gelerek canlı bir şekilde incelemeleri özellikle tavsiye ediyoruz” dedi. Daha sonra ilçe Müftüsü Bahtiyar Taranoğlu tarafından yapılan dualarla kurdele kesilerek yeni iş yeri , “Türk Telekom” tek markası altında hizmete açıldı.

 

 

 

bulancakhaber.net olarak Ekmekçiler Türk Telekom’a ve ekibine yeni açılan mağazalarının hayırlı olmasını dileriz.

 

 

 

 



 

 

ETİKETLER : Türkiye’nin entegre telekomünikasyon grubu ve EKMEKÇİ’ler Türk Telekom Giresun İl Müdürü Orhan Bülbül kurdeleyi kesti hasan osman ekmekçi
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi