Gençlik ve Spor Haftası’nda kupaları ile birlikte Atatürk büstü önüne geçtiler

Briç Turnuvasında ilk üç sırayı Giresunlu ekipler aldı
Bu haber 2016-05-25 19:59:16 eklenmiş ve 2628 kez görüntülenmiştir.

39. Uluslararası Giresun Aksu Festivali programı içinde yer alan Bulancak Yelken ve Briç Briç Kulübü sporcuları Kupalarıyla birlikte Atatürk Büstü önünde objektiflerimize yansıdı.

 

 

Giresun Olimpik Yüzme Havuzu Satranç Salonunda yapılan müsabakalara Artvin, Trabzon, Ordu, Samsun, Ankara, Konya, İzmir ve Giresun’dan briç sporcusu olarak 70 sporcunun katıldığı öğrenildi.

 

 

Bulancak Yelken ve Briç Briç Kulübü adına birçok sporcunun katıldığı şampiyonada Bulancaklı Erol Kara ve Muammer Şenol ikilisi 2. lık kupasını alarak Gençlik ve Spor haftası’nda kupaları ile birlikte Cumhuriyet Meydanı Atatürk Büstü önünde görüntüledik.

 

 

Öte yandan Giresun Öğretmenevi salonunda yapılan şampiyona da ikili Briç Turnuvasında ilk üç sırayı Giresunlu ekiplerin alması büyük sevin yaşattı. 39. Uluslararası Giresun Aksu Festivali ikili Briç Turnuvası şampiyonasında, Akın Bektaş- Mehmet Yılmaz birinci (Giresun ), Muammer Şenel- Erol Kara ikinci ( Bulancak- GİRESUN) ve Bozkurt Sözer- Mehmet Döktür üçüncü ( Giresun ) olması özellikle Bulancaklı Karadeniz Briç Temsilcisi İbrahim Arslan’ı gururlandırdığı belirtildi.

 

Dereceye giren sporculara kupaları Karadeniz Briç Temsilcisi İbrahim Arslan, Ordu İl Temsilcisi Erdem Vural Demir ve Giresun İl Temsilcisi Mustafa Tezcan tarafından verildi.

 

 

 

 

ETİKETLER : Gençlik ve Spor haftası’nda kupaları ile birlikte Atatürk büstü önüne geçtiler Briç Turnuvasında ilk üç sırayı Giresunlu ekipler aldı bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi