bulancakhaber.net; apartman sakinlerinin sesi oldu

Yetkililer sorun olan bölgede çalışmalarda bulundu.
Bu haber 2016-05-16 23:34:11 eklenmiş ve 2205 kez görüntülenmiştir.

bulancakhaber.net’e ulaşarak sorunlarını dile getiren apartman sakinlerinin sorununu sorun yaptık, çözüm noktasında sadece haber yapmakla kalmayarak çözüm noktasında onların sesi olduk.

 

Bulancak AKSA yetkilileri bir aksaklığı daha çözüm noktasında çözeceklerini bulancakhaber.net’e açıkladılar. bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar, haber yapmakla kalmayarak sorunu Bulancak AKSA yetkililerine yazılı ve görsel olarak sundu. Bulancak AKSA İşletme Şefi Olgun Eker, Şebeke Amiri Asım Dündar, Dağıtım İşleri Personeli Emrullah Yılmaz ile birlikte geçen hafta içinde yapılan haberimizin değerlendirilmesi ve sorunu çözme noktasında neler yapılacakları hakkında bilgilendirme yapmaları objektiflerimiz böyle yansıdı.

 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar Bulancak AKSA İşletme Şefi Olgun Eker ve Şebeke Amiri Asım Dündar ile Bulancak Mahallesinde ki yaşanan sorunun olduğu bölgede incelemelerde bulundular. Konuyla ilgili olarak apartman sakinlerine yetkililerin bilgisi doğrultusunda Haziran ayı içinde elektrik trafosunun en uygun yere binaya bitişik olarak kapının önünden alacaklarını duyurdular.  Yapılan çalışma ile hem görsel hem de apartman girişine engel olan elektrik panosunun kaldırılacağını bulancakhaber.net aracılığı ile duyurduları belirtildi.   

 

Apartman sakinleri bulancakhaber.net’in duyarlılığını ve sorunlarına çözüm noktasında sadece haber yapmakla kalmayarak takipçisi olduğu ve yetkilileri sorunun olduğu yere götürerek bizzat alan çalışmasında bulundukları görüldü. Yapılan çalışmada Bulancak AKSA İşletme Şefi Olgun Eker ve Şebeke Amiri Asım Dündar, “apartman sakinlerinin girişinde ki elektrik panosunu görsel ve mahalle girişinin daha sahlıklı bir şekilde kullanılması için hemen çalışmalara başlayacağız. Haziran ayı sonuna kadar müsade istiyoruz. Bulancak şehir merkezinde ki bu sorunu bizlere ileten bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’ın duyarlılığına teşekkür ederiz” dedikleri öğrenildi.  

 

 

 

 

ETİKETLER : bulancakhaber.net Mahalle sakinlerinin sesi oldu Yetkililer sorun olan bölgede çalışmalarda bulundu Bulancak AKSA İşletme Şefi Olgun Eker Şebeke Amiri Asım Dündar Dağıtım İşleri Personeli Emrullah Yıl
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YEREL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi