Alkışlar, Haşim Halk Pazarı Marketlerine ve müşterilerine

15 günde bir tuğla Haşim Halk Pazarı Marketleri’nden LÖSEV’e
Bu haber 2016-05-13 17:44:42 eklenmiş ve 3800 kez görüntülenmiştir.

LÖSEV, Türkiye’nin en donanımlı ONKOLOJİ HASTANESİNİ ve Avrupa’nın ilk ONKOLOJİ KENTİ’ni tamamlamak için küçük büyük herkesi yardıma çağırıyor;

 

“Haydi, Bir Tuğla da Sen Koy!” projesine Bulancak Haşim Halk Pazarı Marketleri’nden büyük destek. Bugün çok daha büyük bir sağlık hizmetinin öncülüğünü yaparak, Türkiye’nin en modern ve donanımlı Onkoloji Hastanesini kurmayı, açmayı hedeflenen bir tuğla sende koy projesine 15 günde bir yardım kutusuna gelen Ankara’dan yetkililer Bulancak halkına Haşım Halk Pazarı aracılığı ile teşekkür ettiler.

 

Bu kapsamda Bulancak Haşim Halk Pazarı sosyal sorumluluk düşüncesinde Bulancak Merkez ve şubesinde ki Marketleri’nde LÖSEV için yardım kutuları bölge halkı tarafından büyük takdir gördü.

 

Bulancak Haşim Halk Pazarı sosyal sorumluluk projesi kapsamında Marketlerin Genel Müdürü Esra Azder Usta bulancakhaber.net’e açıklamalarda bulundu. Haşim Halk Pazarı müşterileri ile birlikte gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk ilçemizde büyük ilgi gördüğü belirten Usta, bu konuda “ben değil,biz diyebilen bir toplum oluşturmak ve müşterilerimizin yardımlarıyla LÖSEV’e yardım amacıyla kutu koyduk. LÖSEV’li kardeşlerimizin yaptıkları çalışmada Haşim Halk Pazarı Market müşterileri LÖSEV için bağış kutusuna yardımcı olmasından dolayı çok mutluyuz” dedi.

 

bulancakhaber.net  böylesi sosyal sorumluluk projesi yapan Haşim Halk Pazarı’nı bizlerde tebrik ve takdir ediyoruz.

 

  

 

 

 

ETİKETLER : 15 günde bir tuğla Haşim Halk Pazarı Marketleri LÖSEV Alkışlar Haşim Halk Pazarı Marketlerine müşterilerine bulancak haber giresun haber bulancak esra usta azder
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi