Hakim olduğu ilçeye, yıllar sonra Yargıtay üyesi olarak ziyaret etti.

O dönemde yoktunuz, şimdi iyi ki varsınız, Aydın Önal
Bu haber 2016-03-25 22:00:02 eklenmiş ve 1473 kez görüntülenmiştir.

Asliye Hukuk Hakimi görevini 1997 ve 1999 yılları arasında Giresun’un Bulancak ilçesinde yıllar önce yapan Bektaş Kar, yıllar sonra ilçeye Ankara Yargıtay 9. Hukuk Dairesi Üyesi olarak ziyaret etti.

 

Giresun’a özel davetli olarak katılmak üzere gelen Ankara Yargıtay 9. Hukuk Dairesi Üyesi Bektaş Kar,  yıllar önce görev yaptığı Bulancak’a Avukat eşi Elif kar hanımefendi ile bulancakhaber.net objektiflerine yansıdı.

 

Giresun Baro Başkanı Avukat Gültekin Uzunalioğlu ve kendisi gibi Avukat eşi Gönül Uzunalioğlu tarafından karşılanan Yargıtay 9. Hukuk Dairesi Üyesi Bektaş Kar ve eşi Av. Elif Kar, Bulancak’ta olmanın heyecanı içinde oldukları görüldü.

 

1997 ve 1999 yılları arasında görev yaptığı Bulancak’ta birçok anısı ve arkadaşı olduğunu söyleyen Bektaş Kar, Bulancak'a yeniden gelmiş olmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti. Bektaş Kar,  "1997 ve 1999 yıllarına sığabilecek güzel dostluklarımız, güzel çalışma dönemi yaşadık. Beraber çalıştığım, beraber mesai arkadaşlarımız var. O dönemlerde balıkları sadece tezgahta gördüğümüz Bulancak’ta böylesi nezih bir balık lokantası yoktu. Bugün geldiğimde ise böylesi birinci sınıf bir balık lokantasında enfes balık lezzetlerinin sunulduğu bir Restaurantta ağırlanmaktan son derece mutlu olduğumu belirtmek isterim. Bana ve eşime göstermiş olduğunuz ilgi alakanıza çok teşekkür ediyorum. bu vesile ile ilçe halkına selamlarımı, saygılarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

 

Öte yandan iş yerine gelen misafirlerden büyük mutluluk duyan işletme sahibi Murat Önal ise, “ sizin gibi değerli kişileri ağırlamaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz” dedi.

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Hakim olduğu ilçeye yıllar sonra Yargıtay üyesi olarak ziyaret etti O dönemde yoktunuz şimdi iyi ki varsınız Aydın Önal bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi