KYK YAPI KİMYASALLARI ve Arslan Ticaret KARADENİZ BÖLGESİNDE, bir numara

Bulancak’ta ilklerin öncüsü NG Kütahya Seramik, Arslan Ticaret
Bu haber 2016-03-25 20:08:29 eklenmiş ve 2774 kez görüntülenmiştir.

KYK Yapı Kimyasalları bünyesinde ki KYK Usta Kulübü 2016 yılında Türkiye genelinde yaptığı seminerlerine Bulancak’ta devam etti.

 

KYK yürüttüğü sosyal sorumluluk projesi olan ve sektörel bilinçlenmeyi hedefleyen uygulamacı eğitim seferberliğini Bulancak’ta Arslan Ticaret’in daveti ile gerçekleşti. 2009 yılından bu yana “Usta Buluşmaları” adı altında KYK Tanıtım Tırı Kaşif ve Tanıtım Otobüsü Gezgin ile Türkiye’nin dört bir tarafında en kılcal noktalara kadar eğitim hizmeti götürülerek uygulamacıların bulunduğu noktalarda seminerler düzenleyen KYK Yapı Kimyasalları üst düzeyde Bulancak’ta seminer verdi.

 

Yapılan seminerlerde ustalara ürün ve uygulama bilgileri KYK Yapı Kimyasalları Satış Pazarlama Sorumlusu Ali Uğur Kavukçuer ile KYK Yapı Kimyasalları Pazarlama Lideri Halil Karakulak tarafından seminer verildi.Seminerde aktarılan mesleki yeterlilikleri, sektördeki uygulama kalitesinin yükselmesi amaçlayan bilgi ve uygulama teknik ve bilgisi verdiler.

 

Eğitimlerini her yıl güncelleyen KYK Yapı Kimyasallarının seminerlerine aynı şekilde NG Kütahya Seramik, Arslan Ticaret üst düzey yöneticileri ve Bulancak’ta ki tüm ustalar katıldılar. NG Kütahya Seramik, Arslan Ticaret üst düzey yöneticileri 3 kuşak seminerde hazır bulundular. birden katıldılar. Arslan Ticaret’in kurucusu Dede Şevki Arslan, Baba Kazım Arslan ve oğul Soner Arslan’ın hazır bulunduğu seminerde özellikle Karadenizde tanınan bölgemizin ve ilçemizin ustaları seminere katıldıkları görüldü. KYK Yapı Kimyasallarının seminerlerinde Satış Pazarlama Sorumlusu Ali Uğur Kavukçuer ve Pazarlama Lideri Halil Karakulak teknik yapıştırıcılar, su yalıtımı, dış cephe ısı yalıtımı ve sosyal sorumluluk nezdinde iş sağlığı ve güvenliği hakkında geniş bilgi verdiler. KYK, 2015 yılında 15.000’den fazla ustaya seminer etkinliği düzenleyerek birbirinden farklı 110 noktada eğitim veren tek kurum olma başarısını aynı şekilde Bulancak’ta Arslan Ticaretin katkısıyla vermenin ayrıcalığını ve gururunu yaşadıkları belirtildi.  

 

Ayrıca KYK Milli Eğitim Bakanlığı ile ortaklaşa düzenlediği eğitimlerle, Türkiye’nin her yerinden gelen ustaların arasına bu yıl Bulancaklı ustalarıda Eskişehir’de misafir etmek istediklerini açıkladılat. Su Yalıtımı, Seramik Uygulamaları ve Isı Yalıtımı konularında 5 gün süresince teorik ve uygulamalı eğitim vermek istediler.

 

KYK’nın verdiği eğitimler sadece ustalar ile sınırlı olmadığı belitilerek, Bayi eğitimleri de bir o kadar önem taşıdığını açıkladılar. KYK Yapı Kimyasalları kurduğu Bizim Ekip Kulübü ile usta ve nihai tüketicilerle buluşan bayi çalışanlarına sektördeki gelişmeler ile ilgili eğitimler düzenlediklerini vurguladılar. Bu kapsamda her yıl düzenlenen Bayi ve Bizim Ekip toplantıları ile de tüm paydaşlarına ürün portföyündeki güncel gelişmelere yönelik ayrıntılı bilgilendirmeler ve ürünlerinin hangi koşullarda hangi çözümler için sunulduğu yönünde teknik bilgilendirmeler yaptıklarını açıkladılar.

 

KYK Yapı Kimyasalları, İnşaat Mühendisleri, Mimarlar ve Makine Mühendisleri Odaları ile işbirliği yapılarak oda üyelerine eğitimler düzenlenmektedir. Geleceğin sektör profesyonelleri olan mühendislik ve mimarlık bölümlerinde okuyan öğrencileri kendi okullarında ziyaret ederek sektörü tanıtmaya ve yapı kimyasalları konusundaki mesleki yeterliliklerinin geliştirmeye çalışmaktadır.

 

KYK, yurt genelindeki usta seminerlerine 2016 yılında da devam etmektedir. 23.03.2016 tarihinde Otogar Düğün Salonunda sektörel gelişmelerin ve yapısal problemlere yönelik doğru çözüm önerilerinin yer aldığı ve 130 ustanın katılımı ile seminer etkinliği gerçekleştirmiştir. Seminerde KYK Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ali Uğur Kavukçuer firma tanıtımı ve sektörde uygulayıcılarının nelere dikkat etmesi gerektiğini vurgularken müşteri memnuniyeti ve doğru ürün kullanımının öneminin ustalarımız tarafından müşterilere anlatılmasının farklılık yaratacağını vurguladı.

 

KYK Pazarlama Lideri Halil Karakulak tarafından ise doğru ürün ve uygulama detayları ile birlikte yapılan hataların nelerden kaynaklandığını görsel olarak sunan bir eğitim vermiştir. Özellikle Su Yalıtım ve Doğru Seramik yapıştırma işleminde ustaların nasıl doğru uygulama yapacağı çok net örneklerle katılımcı ustalara anlatılmıştır. Sunum sonunda ise İş ve işçi güvenliği için nelere dikkat edilmesi gerektiği anlatılmıştır.

 

 

 

KYK Yapı Kimyasalları ve NG Kütahya Seramik-Arslan Ticaret seminer bitiminde hep birlikte karşılıklı yemek yiyerek biz masa etrafında buluştular. Günün hatırası olarak KYK Yapı Kimyasalları tarafından tüm ustalara küçük bir hediye takdim edildi. Bir daha ki seminerde buluşmak üzere akıllarda teknik bilgi ve yeni dostluklarla ayrıldıkları görüldü. 

 

 

 

 

ETİKETLER : KYK Yapı Kimyasalları KİMYASALLARI ve Arslan Ticaret KARADENİZ BÖLGESİNDE bir numara Bulancak ta ilklerin öncüsü NG Kütahya Seramik Arslan Ticaret kazım soner şevki arslan bulancak haber giresun haber bula
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi