Öğretmenler; yeni nesil ve esnafımız sizin eseriniz olacaktır

Esnafların yüzünü, öğretmenler güldürüyor.
Bu haber 2016-03-24 21:55:29 eklenmiş ve 1806 kez görüntülenmiştir.

Bulancak şehir merkezinde ki okulların öğretmenleri esnafın kurtarıcı olduğu görüldü.

 

Bulancak Hükümet Konağı’nın Ballıca Mevkiine taşınmasıyla birlikte esnafın eskiye oranla daha az iş yaptığı belirtilirken, şehir içinde kalan okulların öğretmenleri de olmasa esnafın işinin çok daha zor olacağı belirtildi. Ballıca Mahallesi hem okul, hem de yeni taşınan Hükümet Konağı Binası ile daha da çok hareketlendi. Bu durumdan da en çok Ballıca esnafını memnun ettiği açıklandı.

 

Şehir merkezi içinde kalan okul öğretmenlerinin Bulancak merkezi olan Atatürk Caddesi ve Cumhuriyet Meydanı cevresi esnafına büyük katkısı ve faydası olduğu bulancakhaber.net objektiflerine yansıdı. Özellikle Barbaros İlkokulu Bay ve Bayan Öğretmenlerinin toplu halde her gün farklı esnafı ziyaret etmesi esnaflardan takdir görürken öğretmenlerin adaletli ve paylaşımcı davranışı esnaflar tarafından takdirle karşıladıklarını vurgulandı. Öğretmenler adeta şehir merkezinde esnafın kurtarıcısı olarak gösterildi. Bulancak Barbaros İlköğretim Okulu şehir merkezinde bulunan Turistik Resteurant sahipleri Mehmet Sarıhasanoğlu ve oğlu Gürcan Sarıhasanoğlu’nun işletmesini ziyaret ettiler.

 

 

Öğretmenlerle özel olarak ilgilenen işletme sahipleri bir tarafta Turistik Resteurantta öğle yemeklerini keyifle ve lezzetle yerken diğer taraftan da öğle yemeği peşine keyif çayı ve tatlısını yemek üzere başka bir esnaf Elmasım Dondurmada görüldüler. Aynı okulun bayan öğretmenleri Elmasım Dondurma sahibi Elmas Aşar’da özel olarak ilgilendiği objektiflerimize böyle yansıdı.

 

 

 

ETİKETLER : Öğretmenler yeni nesil ve esnafımız sizin eseriniz olacaktır Esnafların yüzünü öğretmenler güldürüyor bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi