DOĞANKENT’TE AMBULANS SEVİNCİ


Bu haber 2016-03-19 20:03:40 eklenmiş ve 1170 kez görüntülenmiştir.

 

 

Ak Parti Doğankent İlçe Başkanı Özden, Doğankent’e yeni bir ambulans kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

 

Sağlık Bakanlığı tarafından 112 Acil Sağlık Hizmetlerinde kullanılmak üzere Giresun iline tahsis edilen 10 adet yeni ambulans ve 1 adet UMKE aracından bir tanesi de Doğankent’e verildi.

 

Ambulanslar için düzenlenen anahtar teslim töreninde konuşan Vali Hasan Karahan “Son yıllarda gerçekten büyük atılım yaptık. İlimizdeki ambulans açığımızı da tamamladık. Emeği geçenlere, ilgili Bakanlarımıza, Hükümetimize teşekkür ediyorum. Son 3 yılda alınan 26 ambulansla, son 13 yılda alınan ambulans sayısının neredeyse yarısını almış olduk” dedi.

 

Doğankent’e tahsis edilen ambulansın anahtarını Ak Parti İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü’nün teslim etmesi ve teslim töreninde Ak Parti Doğankent İlçe Başkanı Rüşan Özden’e yakınlık göstermesi dikkatlerden kaçmadı.

 

Başkan Özden, ilçe halkına vermiş oldukları sözlerin hepsini birer birer yerine getirmenin haklı onur ve kıvancını yaşadıklarını söyleyerek, “Bu güne kadar vatandaşlarımıza ne söz vermişsek hepsini hızlı bir şekilde yerine getiriyoruz. ‘İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın’ bu düstur ile hizmetlerimize devam ediyoruz. Bugün Giresun’umuza kazandırılan 11 adet ambulansın anahtar teslim törenine katıldık. 2002 yılında iktidara geldiğimizde ilimizde 3 olan ambulans sayısını Rabbimize şükürler olsun ki bugün 62'ye çıkartarak ayda 40 bin hastaya hizmet vermekteyiz. Bu sadece ülkemizin geldiği noktanın küçük bir göstergesi. Bu ambulanslardan ilimize kısıtlı sayıda gelen 4×4 özel üretim olanlarından bir tanesini de Doğankent’imize kazandırdık. Arazi şartlarımızı da göz önünde bulundurarak talep ettiğimiz 4×4 ambulansı ilçemize tahsis eden İl Sağlık Müdürümüz Sayın Ahmet Bala çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Giresun’da 25 ayrı noktadan Acil Sağlık Hizmetleri 62 Ambulansla hastalara hizmet veriyor. Bu ambulansların, 5 tanesi kar paletli, 8 tanesi 4x4, 35 tanesi 4x2, 1 tane snowtrack (kar paletli), 1 tane motorize, 1 tane 4 sedyeli, 1 tane obez/yoğunbakım ambulansından oluşmaktadır ve toplam sayı kamuda 52’dir. Ayrıca özel hastanelerde 3, üniversitede 1 ambulans bulunmaktadır Bunların 9 tanesi hasta nakil ambulansıdır. 10 ambulansın (6 tane 4x2, 4 tane 4x4) katılmasıyla bu sayı ilimizde 62’e yükseldi.

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : DOĞANKENT AMBULANS SEVİNCİ bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SAĞLIK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi