ONURLU, GURURLU VE BAŞI DİK OLMAK İÇİN, TAHİR ORHAN’I SEÇİN

ADIM ADIM TRABZON GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANLIĞINA YÜRÜYOR
Bu haber 2016-03-17 19:08:36 eklenmiş ve 2141 kez görüntülenmiştir.

         

             Doğum tarihim olan 8 Ekim günü Trabzon Gazeteciler Cemiyetinin 16’ncı başkanlığına adaylığımı açıkladım. Bu süreçte pek çok arkadaşımla görüşmeler yaptım. 5 kez de sosyal medya üzerinden meslektaşlarımıza mesajlarımı, projelerimden bir kısmını ilettim.

            Bu yola çıkarken, ihtiyaç duyulduğunda hemen çağrılan ve fakat her daim ikinci plana itilmiş TRT Trabzon Müdürlüğünden Cemiyetimize üye olan 50 arkadaşımla istişareler yaptım. Ayrıca, mesleğe 30 yılını vermiş bir kardeşiniz olarak, hiçbir menfaat gütmeden edindiğimiz sağlam dostlarımızla da her zaman istişareler içindeyim. Buna, şu anda aday olan (aday adayı değil) arkadaşlarımız da dahildir.

            Gönlümde yatan aslanı söyleyip, yazıma devam etmek istiyorum.

            Benim gönlümde, “Projelerinle her zaman bize yol gösteren Tahir kardeşim gel cemiyetimizi ele al ve bizi önümüzdeki dönem sen yönet” şeklinde bir genel uzlaşma fikri yatmaktadır.

            Bu asla, yarıştan kaçtığım anlamına gelmemelidir. Benden başka 2 değerli arkadaşımız da yarışa girmiş bulunuyor. Ben her zaman onlarla birlikte cemiyeti daha ileriye götürmenin derdindeyim.

            Hayatta en önemli şiarım, söylentilere kulak asmamaktır. Bu günlerde yine böyle bir söylenti var; sözde ben yarıştan çekiliyormuşum. Çekileceğim bir yarışa girmenin ne anlamı olabilir dostlar. Bunu, diğer adayları bir adım önde gösterme hevesinde olan ve beni yarışta görmek istemeyen sözde dostlarım üretiyor olabilir. Onlara kulak asmayın.

            Size en başta söylemiştim; “aranızdan birisi sizi yönetmeye aday oldu. Kimselere söz vermeyin”

            Şimdi de şunu söylüyorum: Arkadaşlarımız sizi ziyaret ediyor, sizlerden oy istiyorlar. Ne olur, söz vermeden evvel düşünün. Gelin sizi her daim düşünen, size daha iyi ve verimli bir hizmet verecek olan, cemiyetin kapılarını da gönlünü de ardına kadar size ve özellikle de kadın üyelerimize açacak bu kardeşinizin yanında yer alın. Göreceksiniz önümüzdeki dönem siz söz sahibi olacaksınız. “Onurlu, gururlu ve başı dik olmak için, Tahir Orhan’ı seçin.”

            Hiçbir söylentiye kulak asmadan yolumuza devam ediyoruz. Hep sahadaydım ve önümüzdeki günlerde ziyaretlerime başlıyorum. Kucaklamadık, elini sıkmadık hiçbir kardeşimi bırakmamaya kararlıyım.

            Hepinize saygılar ve sevgiler sunuyor, işlerinizde kolaylıklar ve başarılar diliyorum.

 

Tahir Orhan

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti 16’ncı Başkan Adayı

 

            

ETİKETLER : ONURLU GURURLU VE BAŞI DİK OLMAK İÇİN TAHİR ORHAN SEÇİN ADIM TRABZON GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANLIĞINA YÜRÜYOR bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DİĞER haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi