Seyyar balık satıcılığından, Balık Restaurant’lığına

Karadeniz'in denizi'nden ve yaylaları'nda elde edilen müthiş lezzet durağı
Bu haber 2016-03-10 21:06:42 eklenmiş ve 2872 kez görüntülenmiştir.

 

Bulancak sınırları içinde seyyar balık satıcılığı yaparak hayata atılan Sezgin Maminoğlu, ilk önce Balık manavı ve sonrasında da Et-Balık Restauranttı iş yeri açtı.

 

Bulancak’ın gelişmekte olduğu ve nufüs yoğunluğunun hergeçen gün çoğaldığı Ballıca mevkiinde yıllarca el arabası üzerinde satışını yaptığı balık ürününü bu bölgeye ilk balık manavı açarak dikkatlerini üzerine çekti. Sezgin Maminoğlu bölge halkına hizmet verme yarışında bununla da kalmayarak kalitesinden hiç ödün vermeden durdurak bilmeden ilk önce balık manavı ve sonrasında da bu işin bir üstü tezgahtan restaurant’a taşıyarak hayellerinin ötesine geçirdi.

 

 

Sezgin Maminoğlu balık ürününün yanına bölgemizde yaylalarımızda otlanarak yetişen hayvanların etlerinden birbirinden güzel hazırlanan etli yemek ve balık çeşitleri ile farkını ortaya koyduğunu gösterdi. Maminoğlu Et-Balık Retaurant’ın atmosferinde, lezzet ve keyfi birarada sunarak etli yemek,balık çeşitleri ile işlettiği Restaurant şehrin gürültüsünden uzak, hoşca vakit geçirmek isteyenler için eşsiz bir mekan olarak gösterildi. Günlük balıkların servis edildiği, Maminoğlu Restaurantta hem lezzet hem de uygun fiyat anlayışıyla hizmet veriyor.

Et ve Balık mutfağı ağırlıklı menüsünde kaliteli hizmet anlayışını ilke edindiklerini ifade eden işletme sahibi Sezgin Maminoğlu, Karadeniz yaylalarında yetişen hayvanların etlerinden ve Karadeniz de tutulan balık çeşitleri ile unutulmaz saatler geçirebileceğiniz bir mekan sunduğu görüldü. Restaurant aile işletmesi olmanın sıcaklığı ve samimiyeti ile sizleri eşsiz tatlar ve keyfe davet ediyor.

 

Maminoğlu Et- Balık Restauranttı özel kılan ise günün belirli saatlerinde sunulan ve uygulanan,her daim bulunan menusu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Güne sabahın erken saatlerinde serpme kahvaltı ve çorba ile başlayan işletme öğlen saatlerinde etli, sulu yemekleri ile devam ediyorlar. Günün ilerleyen saatlerinde 15;00 den sonra ise Balık izgara, tava, buğlama ve çeşitleri ile hizmet vermesi tüm bunlarında uygun fiyatlarla sunulması bulancakhaber.net dikkatlerinden kaçmadı.

 

 

 

 

ETİKETLER : Seyyar balık satıcılığından Balık Restaurant lığına Karadeniz denizi'nden ve yaylaları'nda elde edilen müthiş lezzet durağı bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi