Milli Eğitim Müdürlüğü'nün, hatta Milli Eğitim Bakanlığının bu okuldan haberi var mı?

11 farklı köyden taşımalı sistemle 410 öğrenciyi 1 Müdür idare ediyor
Bu haber 2016-03-04 23:01:43 eklenmiş ve 1615 kez görüntülenmiştir.

 

 

1 Müdürün büyük bir okulu idare etmesi tesadüf görülsede, TEOG sınavında Türkiye 1.sive 2.sı ile 120 soruya 100 netin üzerinde doğru cevap veren 25 öğrencisiyle başarının tesadüf olmadığını okulun öğrencileri gösterdiler.

 

 

Bulancak Züfer Mustafa Eriş Ortaokulu 11 farklı köyden, 11 servisin getirdiği taşımalı öğrencisi ile 1 tane özel sınıf ve özel servisi toplamda 12 servisli olup toplamda 410 öğrenciyi sadece 1 idareci yanı 1 Okul Müdürü kontrol ettiğini öğrendik. 

 

 

Oysa daha geçen gün bulancakhaber.net olarak “Türkiye 1.sı ve 2.sı Bulancak Züfer Mustafa Eriş Ortaokulu’ndan çıktı” haberimizi birçoğunuz hatırlayacaklardır.Gelin görün ki, Bulancak Züfer Mustafa Eriş Ortaokulu 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılına ve şu anakadar 1 idareci ile okulun idare edildiği bilgisine ulaşmamız bu işte bir terslik var dedirtti.  

 

 

bulancakhaber.net’in edindiği bilgiler ışığında TEOG sınavında Türkiye 1.si ve bir yanlış yaparak Türkiye 2. sini kazanan okulun bununlada kalmayarak 120 soruya 100 netin üzerinde doğru cevap veren 25 öğrencisiyle başarının tesadüf olmadığını açıkça ortaya koymuşlardır. Garip olan ise bu denli başarılı bir okulda sadece 1 tane Müdür olarak idarecinin olması ise akıllarda soru işareti bırakmıştır.

 

 

bulancakhaber.net’e bu konu hakkında ulaşan öğrenci velileri ve Okul Aile Birliği Yöneticileri’nin de onayladığı bu durum karşısında Giresun valimizin, Giresun Milli Eğitim Müdürümüzün ve Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün bu konu hakkında bir açıklaması olacak mı?  

 

 

Bulancak Züfer Mustafa Eriş Ortaokulu’na takdir  edilmesi gerekirken tüm bunların yaşandığı okulda 1 tane idareci yanı 1 Müdür’ün olması Milli Eğitim Müdürlüğününün hatta Milli Eğitim Bakanlığının bu okuldan haberi var mı diye düşündürdü...

 

 

Kaldı ki bu durumda başarıyı yakalayan okulun idarecilerinin tam kadro olsaydı acaba durumu ne olurdu. Böylesi başarılı olan bir okulun 1 idareci ile idare etmek caze mi veriliyor dedirtti.

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : 11 farklı köyden taşımalı sistemle 410 öğrenciyi 1 Müdür idare ediyor Milli Eğitim Müdürlüğü'nün hatta Milli Eğitim Bakanlığının bu okuldan haberi var ? bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi