Kur’an-ı Kerim Türkiye Birincisi Hilal BEKDEMİR Umre İle Ödüllendirildi


Bu haber 2016-03-03 20:33:00 eklenmiş ve 1751 kez görüntülenmiştir.

2015 yılında yapılan Kur’an-ı Kerimi Yüzüne Güzel okuma yarışmasında Türkiye Birincisi seçilen İlçemiz Hıra Nur Kız Kur’an Kursunda okuyan öğrencimiz Hilal BEKDEMİR bu derecesi ile ilimize, İlçemize ve Müftülüğümüze ve kurumumuza büyük onur ve gurur yaşatmıştır. Öğrencimiz bu derecesinden dolayı İlimiz Müftülüğünce umre ile ödüllendirilmiştir.

Halen Hıra Nur Kız Kur’an Kursunda hafızlığa başlayıp 12. Sayfadan hıfzını sürdüren kızımızı İl Müftümüz Muhittin ORAL, İlçemiz Müftüsü Bahtiyar TARANOĞLU 02 MART 2016 Çarşamba günü saat 11.00’da sınıfında ziyaret ederek hem başarısından ötürü kutladılar. Hem de umre ziyaretini tebrik ederek duygularını dinleme fırsatı buldular. Umre sebebi ile çok mutlu olduğunu Kebeyi ilk gördüğünde çok heyecanlandığını, Rabbim gerçekten buradayım diyerek heyecanlandığını ve kendisine bu imkanı sağlayanlara teşekkür ettiğini beyan etti.  Daha sonra İl Müftümüz Muhittin Oral’da bu jestin kendisine küçük bir hediye olduğunu, bu sebeple mutlu olduklarını, kısa zamanda hıfzını tamamlayarak tahsiline devam etmesi gerektiğini,  İlimizden, İlçemizden böyle bir öğrenci yetiştiği için çok mutlu olduğunu, bundan sonraki hayatlarında da başarılar dilediğini ifade etti. Emeği geçen hocalarını kutladı.

ETİKETLER : Kur’an-ı Kerim Türkiye Birincisi Hilal BEKDEMİR Umre İle Ödüllendirildi bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi