Lüks Araç ve hayallerinizde ki Konfor ve Ayrıcalığınız

Tatilinizde ki kullanacağınız arac için şimdiden bizi arayın
Bu haber 2016-03-02 23:35:44 eklenmiş ve 2154 kez görüntülenmiştir.

 

Türkiye'de olduğu gibi son yıllarda özellikle Havaalanımızın açılışından sonra sektörde büyük artış gösteren Giresun Arı Otomotiv, hayallerinizi kiralayacağını gösterdi.

 

Giresun Arı Otomotiv, güvenli araçlarıyla alışmış olduğunuz konfor ve ayrıcalık, artık lüks araç ihtiyaçlarınızda da aynı özende ve size bir telefon kadar yakın olduklarını açıkladılar. bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’a açıklamlarda bulunan Giresun Arı Otomotiv işletme sahipleri Serkan Baş ve Mustafa Yılmaz, artık hayal ettiğiniz lüks araçları bölge halkımızın hizmetine sunuyoruz dediler.

 

Giresun Arı Otomotiv,özel davetlerinizde veya çok değer verdiğiniz konuklarınız için, ihtiyaç duyacağınız lüks araç konforunu artık Arı Otomotiv aracılığıyla sağlayabilirsiniz. lüks araç hizmetimiz hakkında ayrıntılı bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak isteyen müşterilerinin kendilerini 0543 828 28 08 numaralı telefondan ulaşabileceklerini açıkladılar.

 

Değer verdikleriniz bizim için değerlidir sözünden yola çıkan Giresun Arı Otomotiv sahiplerin den Serkan Baş, bulancakhaber.net aracılığı ile tatilinizde ki kullanacağınız aracı şimdiden bizi arıyarak 2015 Model CLA 180 Mercedes ve diğer lüks araçlarımızdan yararlanın dediler.

 

 

ETİKETLER : Tatilinizde ki kullanacağınız arac için şimdiden bizi arayın Lüks Araç ve hayallerinizde ki Konfor ve Ayrıcalığınız bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi