Giresun’u Bisikletle pedal çevirerek tanıyacak sınız

BAYMERT, bisiklete binmeyi bu yaz, bir başka sevecekler
Bu haber 2016-03-02 23:05:31 eklenmiş ve 2022 kez görüntülenmiştir.

 

 

BAYMERT Bisiklet Kiralama “Giresun’u Bisikletle tanı” sloganı ile 2016 yaz sezonunu merhaba dedi. 

 

 

Giresun'da bisiklet kullananların sayısı her geçen gün artıyor. Özellikle gençler gruplar kurarak gezdikleri ve eğlendikleri görüldü. Artık bisiklet bir sosyalleşme aracına dönüştüğü ve yurt genelinde olduğu gibi Giresun'da bisiklet gruplarının arttığı bulancakhaber.net objektiflerine yansıdı.

 

Bisiklet çocukluk hayallerinin hep başrolündedir. Çoğu anne-baba da bunu bildiği için "Karne notunu yükselt, istediğin kırmızı bisiklet senin" der, çocuğuna. Kaçımız mahallede bisikleti olan arkadaşımızın arkasından imrenerek bakmadık ki. Fakat büyüdükçe bisikletle ilişkimiz azalıyor, araya mesafe giriyor. Kimileri için ise yaş ilerlese de bisiklet tutkusu devam ediyor. Giresun’da havanın güzel olduğu anlarda sahilimizi boydan boya gezmek ve farklı bir heyecan yaşamak ve yaşatmak için BAYMERT çocukluk duygularınızla birlikte sizlere Bisiklet Kiralamayı ve en son model dağ bisikletleri ile Giresun’u pedal çevirterek sizlere tanıtacağını açıkladılar. 

 

Şu anda 20 tane yeni dağ bisikleti alarak, ilk kullanan olmak için sahilde liman girişinde siz bisiklet severleri bekledikleri görüldü. Bayram Çömert’in işlettiği ve bu yıl tüm bisikletlerini yenileyerek bölge halkının hizmetine sunduğu, yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olacağa benzeyen BAYMERT Bisiklet Kiralama, siz değerli müşterilerini bu yıl hem sağlıklı hemde Giresun'u pedal çevirerek bir başka güzel dolaştıracaklarını belirttiler.  

 

BAYMERT Bisiklet Kiralama işletmecileri, “Bisikletle gezdiğinde gittiğiniz yeri görür, hayatın içinde olur, o yeri yaşarsın! illa bir gün bisiklete özel zaman ayırın. Son yıllarda BAYMERT olarak bir bilinç oluşturduğumuz düşünüyoruz. Hobiden çıktı, bir ulaşım aracı olarak görülüyor bisiklet. aynı zamanda grupla birlikte sosyal bir platform, hatta bir hizmet grubu olduk. Kilolu gelen zayıflıyor, ben yaşlıyım kullanamam diyen bizden iyi bisiklet binmeye başlıyor. herkes bisiklete binmeyi bu yaz bir başka sevecek” dediler.

 

 

 

ETİKETLER : Giresun’u Bisikletle pedal çevirerek tanıyacak sınız BAYMERT bisiklete binmeyi bu yaz bir başka sevecekler bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi