Takatuka yolumuzu geri istiyoruz.

Şeyhmusa Köyünde, seçim vaadinde ki yol, çamur deryasına terk edildi
Bu haber 2016-02-28 20:31:28 eklenmiş ve 2809 kez görüntülenmiştir.

 

 

Giresun Bulancak ilçesine bağlı Şeyhmusa köyü halkı eski bozuk çukurlu yolunu geri istiyorlar.

 

Köylünün tabiriyle taka tuka yolumuzu geri verin dedirler. Seçim vaadinde verilen yol sözü,  ödenek bitti diyerek çamur deryası içinde terk edildi.  Yolun durumunu bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’ı telefonla arayarak ve özel olarak yolun durumunu göstermek adına video çekerek bilgi veren köylülerin sorununa kayıtsız kalmadık, kalamazdıkta.  

 

 

Şeyhmusa köyünde hasta olan yaşlılarımız ve her gün 2 kilometre okula giden öğrencilerimiz, çocuklarımız var dediler.  köyümüzün yolu yapılmak üzere başlanıldı fakat şu anda yolun hiç bir araç tarafından kullanılmayacağı şekilde adeta çamur deryasına dönüştüğünü açıklayabiliriz. Köyümüzde istenmeyen bir durum olursa ancak bizi helikopterle kurtarabilirsiniz dediler.

 

 

Oysa bize yolunuzu yapacağız asfalt döşeyeceğiz demişlerdi. Biz hiç bir şey istemyoruz artık. Bize eski taka tuka yolumuzu geri verin. Eski haliyle hiç olmazsa yolumuzu bir şekilde kullanıyorduk. Ama yapılacak diye yolumuzu çamur dertasına çevirdiler. Köyümüzün muhtarı elinden geleni yaptığını fakat bu yıl ödenek bittiğini söyleyerek bizi kaderimizle başbaşa bıraktıklarını açıkladı.

 

 

Hani sözde yolsuz susuz köy kalmayacaktı. İşte şeyhmusa köyü yolu kullanılmıyor. Yaşlılarımız ve her gün okula giden öğrencilerimiz çaresizlik içinde 2 kilomerte çizmelerle, ellerinde ayakkabılarıyla okula gitmeleri 2016 yılına yakışmıyor.

 

 

bulancakhaber.net’e gönderilen bilgi ve video görüntlerini okuyucularımızla paylaşıyoruz.

Mahalle sakinleri adına video ve açıklamalarda bulunan köy halkının sözleri ve haber sonunda video görüntüsü ile sizleri başbaşa bırakıyoruz.

 

 

Şeyhmusa köy halkı adına İsa bey’in açıklamaları ve haber sonunda video görüntüsü ile sizleri başbaşa bırakıyorum

 

 

İsa bey, “heyelan ve yol çalışması nedeniyle yollarımız bataklığa dönmüşdür. Köyde hasta, yaşlı ve engeli olan insanlarımız ile birlikte taşımalı olan öğrencilerimiz bulunmaktadir.  Hiçbir şekilde ulaşım sağlanamıyor. Köy muhtarına olayın detayını sordumuzda, Devletin ödenek vermedini söyleyerek bizi başından bertaraf ettiğini gördük. Bizi uzay çağında taş devrini yaşamaya mahkum ediyorlar. Herşeye rağmen biz devletimize güveniyoruz. Bizim sesimizi bulancakhaber.net sayesinde duyacaklardır. Biz Şeyhmusa köyü halkı olarak devletimizi karalamak istemiyoruz. Bizi bu duruma düşürenler utansın. Şu anda, çok acil Şeyhmusa köyü halkı olarak devletimizden yardım ve destek bekliyoruz” dediler.

 

 

 

bulancakhaber.net olarak Şeyhmusa köy halkının sorununu siz değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz. Seçim vaadi denilen ve Şeyhmusa köyünde hasta olan yaşlılarımız ve her gün okula giden öğrencilerimizin sorununa çözüm olarak yollarının bir an önce yapılmasının takipcisi olacağımızı belirterek kamuoyunun bilgilerine sunarız. 

 

ETİKETLER : Takatuka yolumuzu geri istiyoruz.Şeyhmusa Köyünde seçim vaadinde ki yol çamur deryasına terk edildi bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi