Bu iş böyle olmaz

Zabıta ekibi deterjanları izaya getirdi
Bu haber 2016-02-17 21:26:17 eklenmiş ve 1749 kez görüntülenmiştir.

 

Bulancak genelinde kaldırımların durumu ortadayken, Bulancak Zabıta Ekiblerinin şehir merkezinde bir iş yerinin önünde ki malzemeleri kaldırması gerekirken izaya getirmesi bulancakhabernet objektiflerine böyle yansıdı.

 

Mevcut Bulancak genelinde özellikle marketletin adeta kullanım alanı olan ve istedikleri gibi kaldırımları kulanan iş yerleri genel anlamda halkın kullanması gereken kaldırımlar adeta istila ediyorlar.

 

Bulancak Atatürk Caddesi başlangıcında bulunan kaldırımın dar olan ve engelli-çocuk araçlarının kaldırıma rahat çıkması için yapılan rampayı da kullanan iş yerinin önünde ki malzemeleri adeta ip gibi izaya getirmesi bu iş mi dedirtti.  O kaldırımda ve genel olarak yapılacak olan çalışmada, örnek verilecek olursak BİM ve A 101  marketlerinin önün gibi halka bırakılmalıdır. Gel görki bırakın kaldırımları halka bırakmayı, Bulancak için önemli olan yollar bile kişilere veya iş yerlerine özel olarak kullandırılıyor.

 

Merketleri saymaya gerek yok hepsi birbirinin aynı desek doğru olur. Fakat öyle yollarımız var ki, mesela, İskele Caddesi Cemal Gürsel Caddesi ile buluşması gerekirken, yolun kişiye özel kullandırılması kaldırım istilasından ne farkı var dedirtti. Dolayısıyla marketlerin ve iş yerlerinin kaldırımda ki ürünlerini izaya değil tamamını kaldırılması gerekiyor.  Araç trafiğine açılması gereken yollarından tekelden çıkarılarak halkın kullanacağı yollar olarak kazandırılması gerekiyor.  

 

Tüm bunlar yaşanırken, Bulancak Zabıta ekibi olarak kaldırımda ki tüm malzemeleri kaldırması gerekirken izaya getirmesi bu iş böyle olmaz dedirtti.   

 

 

 

ETİKETLER : Zabıta ekibi deterjanları izaya getirdi Bu böyle olmaz dedirtti. bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YEREL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi