BEKTAŞOĞLU: YENİ BİR DÖNEM BAŞLATACAĞIZ

BEKTAŞOĞLU, PARTİ YÖNETİCİLERİYLE TOPLANTI DÜZENLED
Bu haber 2016-02-04 10:02:57 eklenmiş ve 1232 kez görüntülenmiştir.

CHP MİLLETVEKİLİ BÜLENT BEKTAŞOĞLU, PARTİ YÖNETİCİLERİYLE TOPLANTI DÜZENLEDİ VE HEDEF BELİRLEDİ: “BİRLİK, BERABERLİK İÇİNDE, SEVGİYLE HALKIMIZA GİDECEĞİZ VE GERÇEKLERİ ISRARLA ANLATACAĞIZ. TÜRKİYE’NİN CHP İKTİDARINA İHTİYACI VAR…”              

     

BEKTAŞOĞLU: YENİ BİR DÖNEM BAŞLATACAĞIZ

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, CHP İl Başkanı Necati Tığlı’yı makamında ziyaret ederek, göreve seçilmesi nedeniyle kutladı. İl yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan milletvekili“sizlerin de katkılarıyla TBMM’de, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Giresun’un ve Türkiye’nin sorunlarını gündeme taşıyacağım” dedi.

CHP Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, daha sonra İl Başkanı Necati Tığlı, merkez ilçe başkanı Hakan Türker, il-ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolu üyeleri ve bazı partililerle bir toplantı yaptı.TBMM’deki çalışmaları hakkında partililere bilgi veren milletvekili Bektaşoğlu, her fırsatta Giresun’un sorunlarını dile getirdiğini, bu amaçla genel kurulda 17 kez söz alıp konuştuğunu, çeşitli konularda 19 önerge verdiğini söyledi.

“AKP MİLLETVEKİLLERİNİN ESAMESİ OKUNMUYOR”

“AKP milletvekillerinin esamesi okunmuyor, kendileri bir kez dahi konuşmadılar, ortalıkta görünmüyorlar” diyen Bektaşoğlu “etkin ve etkili bir muhalefet yapacağız. Amacım, halkımız, kentimizin dinamikleri, basın, siyasi partiler, STK’lar, muhtarlar, oda ve borsalar ve diğer kuruluşlarımızın da içinde yer aldığı geniş bir platformla birlikte hareket etmek bu anlamda farklı, uzlaştırıcı, birleştirici bir muhalefet milletvekilliği görevi yaparak önderlik etmektir. Böylece ilimizin hak ettiği hizmetlerden daha çok pay almasını, hizmet eksikliklerinin giderilmesini sağlamaktır. Bunun için özellikle sizlerden bilgi desteği ve katkı bekliyorum.“ dedi.

“HALKA DÖNÜK ÇALIŞACAĞIZ”
Parti yöneticilerine seslenen CHP Milletvekili Bektaşoğlu,” dargınlıkları, küskünlükleri geride bırakıp uyum ve işbirliği içinde partimizin başarısı için yeni bir dönem başlatmalıyız.  Bu dönemde partimizde, sevgiyi, barışı, hoşgörüyü tahammülü egemen kılmalıyız. Bunu yapamazsak başarılı olma şansımız yoktur. Hedefimiz 2019’da CHP’yi iktidar yapmaktır. Halka dönük çalışmalar yapacağız. Onlara nasıl bir Türkiye istediğimizi yılmadan, bıkmadan, yorulmadan anlatacağız” diye konuştu.

 

Bektaşoğlu, meclis çalışmalarından fırsat buldukça sık sık Giresun’a gelerek il-ilçe ve köylerde parti yöneticileriyle birlikte halk ziyaretleri yapacaklarını da sözlerine ekledi. 

ETİKETLER : BEKTAŞOĞLU YENİ BİR DÖNEM BAŞLATACAĞIZ PARTİ YÖNETİCİLERİYLE TOPLANTI DÜZENLEDİ bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi