Giresun Tavası, İzmir yolcusu

Bulancak Şinası Kaya-Paşabahçe Mağazası’nda kendisini görüntülediğimiz
Bu haber 2016-02-04 02:14:11 eklenmiş ve 2959 kez görüntülenmiştir.

 

İzmir de ilk okul öğretmeni olarak görev yapan Nalan Alan, aile büyüklerini ve arkadaşlarını ziyaret etmek üzere doğup büyüdüğü Bulancak’a yarı tatilini geçirmek üzere geldiği görüldü.

 

Bulancak Şinasi Kaya-Paşabahçe Mağazası’nda kendisini görüntülediğimiz Öğretmen Nalan, Giresun tavası siparişi olduğunu belirterek alış veriş yaptığı ve İzmir’e Giresun tavası götürdüğü görüldü. işletme sahipleri Ahmet ve Mehmet Kaya ile Mağaza Müdürü Cihan bey’in özel olarak ilgilendiği değerli öğretmen Nalan hanım, ilçemizin sevilen siması ve değerli terzi esnaflarından dayısı olan Mustafa Turan’ın eşlik ettiği bulancakhaber.net objektiflerine böyle yansıdı.

 

Giresun Tavası’na ilginin yoğun olması ve Türkiye genelinde tanınıyor olması sebebiyle kendisinden bölgemizin tavasını isteyenlere tava alan, ilçe ekonomisine katkıda bulunan Öğretmen Nalan hanım ilçe esnafının yüzünü güldürdü görüldü.

 

 

Giresun tavası satan iş yeri sahibi  Kaya kardeşler, İzmir de görev yapan ve her geldiğinde kendileriyle alış veriş ve hoş sohbet eden, ayrıca arkadaşları olan Nalan hanıma ilçemizi ve bölgemizi temsil ettiği ve ürünlerimizi tanıttığı için teşekkür ettiklerini açıkladılar. 

 

ETİKETLER : Giresun Tavası İzmir yolcusu Bulanca k Şinasi Kaya-Paşabahçe Mağazası’nda kendisini görüntülediğimiz bulancak haber giresun haber nalan ahmet mehmet cihan kaya
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi