Görgülüoğlu, iyi Tatiller çocuklar

Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu yarıyıl tatili
Bu haber 2016-01-25 23:38:03 eklenmiş ve 1153 kez görüntülenmiştir.

 

Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu yarıyıl tatili münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Görgülüoğlu mesajında ,Karneleri aldığı için sevinçli olan öğrencilerimizin sevincini, velilerimizin tatlı telaşesini ve öğretmenlerimizin de haklı gururunu içtenlikle paylaşmaktayız.

 
Sevgili öğrenciler, yarıyıl tatilinin başlayacak olması münasebetiyle çıkmış olduğunuz uzun ve yorucu maratonda, bir nebze olsun dinlenmeyi hepiniz hak ettiniz. Gezmek, eğlenmek, en önemlisi dinlenmek hakkınızdır. Bütün bunların yanında sizden okumak ve yazmak gibi iki kutsal faaliyette bulunmanızı istiyorum. Biliyorum ki tatilde hepiniz kitap okuyacaksınız. Fakat sadece okumak yetmez, aynı zamanda yazmalısınız. Duygu ve düşüncelerinizi yazıya dökmedikçe, dilin imkânlarını tam olarak kavrayamazsınız.
 
Sevgili veliler, çocukların özgüvenini zedeleyecek tutumlardan özenle kaçınmanızı, yapıcı, onarıcı, destek ve teşvik edici bir yaklaşım benimsemenizi sonuç alıcı olması bakımından çok önemli görüyorum ve bunu sizden rica ediyorum.
 
Bu duygu ve düşüncelerle başta öğrencilerimiz olmak üzere, öğretmenlerimizin ve velilerimizin göstermiş oldukları üstün gayret ve çalışmaların semeresinin alındığı karne gününde hepinizi içtenlikle kutluyor, huzurlu bir tatil geçirmenizi temenni ediyorum
 
ETİKETLER : Görgülüoğlu iyi Tatiller çocuklar Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu yarıyıl tatili bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi