Yaşarlar Grup personelinin, İSMOB çıkarması!...

Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yaşar’a teşekkür ederek
Bu haber 2016-01-18 22:33:27 eklenmiş ve 2584 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bulancak Yaşarlar Grup Bünyesinde ki İstikbal Mağaza ekibi, İstanbul’da sektörün en büyük Mobilya fuarı olan İSMOB Fuarına katılarak işinde uzmanlığı kadar personelinin kaynaşması ve son trent ürünleritanıması adına İstanbul’a gittiler.

 

Ordu-Giresun Havaalanı’ndan hareket eden Bulancak İstikbal Mağaza ekibi, Türkiye Mobilya sanayicileri derneği (mosder)’nin liderliğinde 2005 yılından itibaren organize edilen “istanbul mobilya fuarı” ismob, türk mobilya sektörünün dünyaya açılan kapısını ziyaret etmek üzere ilçemizden ayrıldılar.

 

6 gün boyunca yerli ve yabancı birçok ziyaretçiyi ağırlayan, Türkiye'nin en büyük, dünyanın en önemli üçüncü mobilya fuarı olan İSMOB, yaklaşık 200 ülkeye ihracat yapan Türk mobilya sektörünün en güzel örneklerini gözler önüne serdiği fuarda İstikbal da yerini aldı.

 

Türkiye mobilya sektörünün birlik platformu olan İSMOB, tasarım ve kalitesiyle ünlenen İtalya dâhil birçok ülkeye mobilya ihracatı gerçekleştiren Türk mobilya sektörünün buluşma noktası durumunda. Tüm dünyadan 100’ün üzerinde ülkenin katılımıyla yeni iş alanlarının açılmasını sağlayan İSMOB, mobilya sektörünün merkezinde Bulancak İstikbal Mağaza ekibi de yerini aldığı objektiflerimize yansıdı.

 

 

Bulancak Yaşarlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yaşar’ın organize ettiği ve Bulancak İstikbal Mağaza Müdürü Nihat Okay, Mağaza satış ekibi Mevlüt Yıldırım, Ummuhan Işıkdemir, Hasibe Patar, Pelin Yalçınkaya, Tayfun Turan ve Halil Yavanoğlu’nun katıldığı fuarda Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’dan birçok ülkenin alım heyeti ile bir araya gelmenin ayrıcalığını yaşadıkları görüldü.

 

Bu fuarda edindikleri bilgi ve son model trent mobilyaları inceleme ve görme fırsatı yakalayan Bulancak İstikbal Mağaza ekibi, böylesi bir fuara kendilerini gönderen Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yaşar’a teşekkür ederek, bilgi ve gözlemlerini bölge halkıyla buluşturmak üzere ilçemize geri döndükleri öğrenildi.

 

 

 

ETİKETLER : Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yaşar’a teşekkür ederek Yaşarlar Grup personelinin İSMOB çıkarması !... bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi