SAMSUNG Bölge Müdürleri Bulancak’a çıkartma yaptı

SAMSUNG Bölge Müdürleri Tolga Ülger, Olcay Oğuz ve Volkan Hangül Bulancak’ta
Bu haber 2016-01-15 09:24:23 eklenmiş ve 2681 kez görüntülenmiştir.

Samsung Bölge Müdürleri, Yaşarlar Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yaşar’ı ziyaret ettiler.

 

Daha sonra hepbirlikte Elmasım Dondurma-Fındık Magazasına geçerek Yaşarlar Grup sadece kendi bünyesinde ki çalışanlarına değil bölgede ki esnafa da destek olduğu görüldü. Yaşarlar Grup, Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yaşar’ı ziyaret gelen Karadeniz, İç Anadolu ve Doğu Anadolu Bölge Müdürleri Bulancak’ın lezzet durağı Elmasım Dondurma’da bulancakhaber.net objektiflerine yansıdılar.

 

Bulancak’a adeta SAMSUNG Bölge Müdürleri çıkartma yaparken Bulancaklı iş adamı Murat Yaşar, misafirlerine bölgemizin ürününden özel olarak hazırlanan çiftte kavrulmuş fındık ve ezmesini misafirlerine ikram etmek üzere Elmasım Dondurma-Fındık Mağazasını tanıttı. Elmasım Dondurma-Fındık Mağaza sahibi Elmas Aşar ve oğlu Evren Aşar’ın misafirlerini karşıladığı lezzet durağında SAMSUNG Bölge Müdürleri Tolga Ülger, Olcay Oğuz ve Volkan Hangül ve Murat Yaşar’a fındık ürünlerini tanıtarak birbirnden lezzetli ürünleri sundular.   

 

Bulancak ilçesinin adeta vitrini ve markası olan Elmasım Fındık, Elmasım Dondurma Mağazasında Samsung Bölge Müdürleri bir araya geldiler. Elmasım Dondurma ve Fındık işletme sahipleri Elmas ve oğlu Evren Aşar’ın özel konukları unutamayacakları güzel bir gün geçirdiler. Karadeniz de bacasız sanayi olarak adlandırılan Yaşarlar Grup’un Giresun, Ordu Samsun ve son olarak ta Trabzon’a yeni açtığı mağaza nedeniyle Samsung Bölge Müdürlerinin Murat Yaşar’ı ziyaret etmesi ve sonrasında tatlı bir lezzet olarak Elmasımda Buluşması bulancakhaber.net objektiflerine böyle yansıdı.

 

 

 SAMSUNG Karadeniz, İç Anadolu ve Doğu Anadolu Bölge Müdürleri Tolga Ülger, Olcay Oğuz ve Volkan Hangül, bölgemizde böylesi değerli ve kazancını yeni iş yeri açarak paylaşan daha da ötesi bölge esnafına destek olan Murat Yaşar’ı tebrik ettiklerini ve başarılarının devamını dilediklerini açıkladılar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : SAMSUNG Bölge Müdürleri Bulancak’a çıkartma yaptı Tolga Ülger Olcay Oğuz ve Volkan Hangül murat yaşar evren elmas aşar bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi