BST’su 20 Ocak’ta perdelerini açıyor

Bulancaklı gençlerin mücadele verdiği BST’su, 30 yıllık bir tiyatro
Bu haber 2016-01-13 18:45:41 eklenmiş ve 1219 kez görüntülenmiştir.

Karadeniz’in önemli tiyatrolarından biri olan,30 yılı aşkındır Giresun’un Bulancak ilçesinde perde açan ve bir o kadar da Tiyatro Festivalleri hazırlayan Bulancak Sanat Tiyatrosu yeni sezonun ilk oyunu ile perdelerini açıyor.

 

BST’su “Televizyon Cumhuriyeti” adlı oyun ile bölge halkıyla buluşacak olmanın heyecanı içinde olduğu görüldü. Ali Cüneyt Kılcıoğlu’nun yazdığı, Ordu Üniversitesi Tiyatro Bölümü,Müzik ve Sahne Sanatları Eğitim ve Öğretim görevlisi Hakan Alkan’ın yönettiği “Televizyon Cumhuriyeti”  adlı oyun 20 Ocak’ta tiyatro severlerle buluşacağı açıklandı. Bu sezonun ilk oyunu olarak ’Televizyon Cumhuriyeti’ adlı oyunla perdelerini açacak olan Bulancak Sanat Tiyatrosu 2015-2016 sezonun da farklı oyunlara imza atacaklarını açıkladılar.

 

 

Bulancak ilçesinin sanat potansiyelini ayağa kaldırmak,hiçbir maddi bir beklenti olmadan, yapılan çalışmadan takdir edilmek veya alkış almak, kentin kültürel seviyesini ayağa kaldırmaktan başka düşüncesi olmayan Bulancaklı gençlerin mücadele verdiği BST’su, 30 yıllık bir tiyatroyu içinde barındırıyor. Bununla da kalmayarak 30 yıllık bir tiyatroyla uluslararası festivaller gerçekleştiren BST’su, Türkiye’de birçok il ve ilçesine nasip olmayan bir tiyatro gurubu ile tiyatro severlerle buluşuyor.

 

 

Karadeniz’deki seyirci oranı birçok bölgeye göre çok yüksek olduğunu bilinen BST’nun 20 ocak’ta “Televizyon Cumhuriyeti” adlı oyunu ile perdelerini açacakları ve tiyatro severlerle buluşacak olmanın heyecanı içinde olduğu vurgulandı.

ETİKETLER : BST’su 20 Ocak’ta perdelerini açıyor Bulancaklı gençlerin mücadele verdiği BST su 30 yıllık bir tiyatro bulancak haber giresun haber bulancak hakan alkan ordu üniversite ali cüneyt
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer KÜLTÜR - SANAT haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi