SAYIN REKTÖRÜMÜZÜN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Gazetecilerin ve gazeteciliğin yalnız basın sektörünün değil
Bu haber 2016-01-12 22:44:28 eklenmiş ve 1049 kez görüntülenmiştir.

 

Kamunun haber alma hakkını sağlayan ve toplumdan gelen istekleri yansıtarak kamuoyu oluşturulmasına aracılık yapan basın, düşünce ve ifade özgürlüğünün en etkili araçlarından biridir. Gerçek basın emekçileri; basın Meslek İlkeleri doğrultusunda objektif, ilkeli, tarafsız ve sorumlu gazetecilik anlayışı içerisinde, bütün olumsuz şartlara rağmen zaman mefhumu gözetmeden görevlerini yerine getirmenin gayreti içindedirler.

 

Gazetecilerin ve gazeteciliğin yalnız basın sektörünün değil, demokrasimizin ve dolayısıyla ülkemizin gelişimine de olumlu katkılarda bulunduğu unutulmamalıdır. Toplumun sağlıklı haber alabilmesi ve olaylara farklı açılardan bakabilmesi için basın özgürlüğünün ve ifade hürriyetinin korunması şarttır. Basınımız herkesin düşüncesinin kamuoyuna aktarılması konusunda önemli görevler üstlenmektedir. Bununla birlikte; doğru haber verme, tarafsızlık, özel hayata saygı, basın ve basın çalışanları için yol gösterici değerler olmalıdır.

 

Basın mensuplarımızın bu ilkelere her zaman bağlı kalacağına inanıyor, bu duygu ve düşüncelerle; değerli basın çalışanlarının “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü tebrik ediyor, görevlerini yaparken hayatlarını kaybeden basın çalışanlarını rahmetle anıyor, özveriyle ve hakkıyla zor koşullar altında görevlerini ifa etmeye çalışan tüm basın çalışanlarına sevgi ve selamlarımı sunuyorum.

 

ETİKETLER : Gazetecilerin gazeteciliğin yalnız basın sektörünün değil BULANCAK HABER GİRESUN HABER BULANCAK AKTAR REKTÖR AYGUN
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi