Bulancak Turizm ve Tanıtma Derneği üyelerine ve bölge halkına sunduğu hafta sonu gezisinden döndü.

Bulancak Turizm ve Tanıtma Derneği, hafta sonu gezisini tamamladı
Bu haber 2016-01-11 22:26:51 eklenmiş ve 1647 kez görüntülenmiştir.

Karadeniz bölgemizde ve yöremizde bulunan turistik öneme sahip yerleri gezmeyi amaçlayan ve kaynaşmayı sağlayan Bulancak Turizm ve Tanıtma Derneği güzel bir hafta sonu gezisini geride bıraktı.

 

İlk etapda da Rize ikizdere’ye tanışma ve kaynaşma adı altında Bulancak Turizm ve Tanıtma Derneği’nin düzenlemiş olduğu geziye katılanlar unutamayacakları bir hafat sonu geçirdikleri öğrenildi.

 

Rize ve çevresindeki tarihi ve turistik yerlere bir dizi ziyaret gerçekleştirme kararı alan ve uygulayan Bulancak Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Leyla Kara, gezi kapsamında bölgemizde ve yöremizde turistik öneme sahip alanları hepbirlikte gezmenin ayrıcalığnı yaşadıklarını açıkladı. Bu sayayede bölgemizdeki doğal zenginlikleri öğrenmek ve bu tür yerlerin keşfedilip turizme kazandırılması noktasında hareket eden dernek Başkanı kara ve beraberindekiler hafta sonu hem öğrendiler hem de eğlebndikeri açıklandı. 

 

 

Profesyonel bir gezi hazırlayan Bulancak Turizm ve Tanıtma hafta sonu gerçekleştirdiği gezilere yenilerini ekleyeceklerini belirterek önümüzde ki günlrde bu tür ziyaretleri arttırarak hem yakın bölgelerimizi tanıtmak ve kendi bölgemizde de bu tür gezileri organize etmek için büyük bir deneyim kazandıklarını vurguladılar. 

ETİKETLER : Bulancak Turizm Tanıtma Derneği hafta sonu gezisini tamamladı Bulancak Turizm ve Tanıtma Derneği üyelerine bölge halkına sunduğu hafta sonu gezisinden döndü bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi