Bulancak ESTAŞ Sürücü kursu ilklerin öncüsü olmaya devam ediyor.

Yaklaşık 15 binin üzerinde ESTAŞ Sürücü Kursu olarak kursiyerlerine ehliyet almaya hak kazandırdılar
Bu haber 2016-01-11 21:28:24 eklenmiş ve 1900 kez görüntülenmiştir.

1990 yılında kurulduğu günden bu güne 26 yıldır aralıksız hizmet veren ESTAŞ Sürücü Kursu yine bölgemizde ilklerin öncüsü oldu.

 

bulancakhaber.net Yönetmeni Mehmet Yaşar’a konuşan Kurs Müdürü Kasım Dizdar, yaklaşık 15 binin üzerinde ESTAŞ Sürücü Kursu olarak kursiyerlerine ehliyet almaya hak kazandırdıkları öğrenildi.   

 

Son olarak ta Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) yapılan düzenlemeye göre, ehliyet sınavı artık otomatik vitesli araçla da yapılabileceği açıklanması üzerine Bulancak ESTAŞ Sürücü Kursu Yönetimi ehliyet sınavında "otomatik vites" dönemine ilk başlayanlardan olduğu görüldü.  

 

Bu kapsamda Bulancak’ta ilk olarak Otomatik vitesli araba kullanacakların ESTAŞ Sürücü Kurslarında otomatik şanzımanlı araçlarda eğitim alacakları açıklandı. Bu kurslara katılanların ehliyetlerinde sadece otomatik şanzımanlı araç kullanabilir ifadesi yer alacağı belirtildi.  

 

Bu uyggulama 1 Ocak itibarıyla "aday sürücü" uygulamasının da başlayacağı Bulancak ESTAŞ Sürücü Kursu Yöneticileri tarafından bölge halkına duyuruldu. Motorlu Taşıtlar ve Sürücü Kursları Yönetmeliğinde sürücü kurslarına ilişkin yeni düzenlemeler yaptıklarını ifade eden ESTAŞ Sürücü Kursu Yönetim Kurulu,  değişikliğin özellikle otomatik vites araç kullanmak isteyenleri mutlu edecekleri açıkladılar. ESTAŞ Sürücü Kursu bu düzenlemeler doğrultusunda araç filosuna yeni Eğitim  ve sınavlarda kullanılmak üzere otomatik şanzımanlı araçlar eklediği görüldü. Sürücü kursları sadece otomatik araç kullanacak kursiyerler için sertifika sınıfına uygun otomatik şanzımanlı 2016 Model yeni Opel araçlar alarak araç filosunu genişleten ve bölge halkına en iyisini sunan ESTAŞ sürücü kursu farkını ortaka çıkardı.

 

Artık ESTAŞ Sürücü Kursun’da adaylar, sertifika sınıflarına ait araçların, otomatik şanzımanlı olanlarıyla eğitim alacakları ve bu sınavda başarılı olanların sertifikalarında sadece otomatik şanzımanlı araç kullanabileceği belirtileceği açıklandı.

 

 

 

ETİKETLER : 15-20 binin üzerinde ESTAŞ Sürücü Kursu olarak kursiyerlerine ehliyet almaya hak kazandırdılar Bulancak ESTAŞ Sürücü kursu ilklerin öncüsü olmaya devam ediyor bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi