Bulancak Turizm ve Tanıtma Derneği, bölgemizi gezerek tanıtacaklar

Hem ziyaret edeceğiz, hemde ağırlayacağız
Bu haber 2016-01-06 18:36:41 eklenmiş ve 1381 kez görüntülenmiştir.

Bulancak Turizm ve Tanıtma Derneği üyeleri bölgemizde ve yöremizde bulunan turistik öneme sahip yerleri gezmeye başladılar.

 

İlk etapda da Rize ikizdere’ye tanışma ve kaynaşma adı altında Bulancak Turizm ve Tanıtma Derneği, Rize ve çevresindeki tarihi ve turistik yerlere bir dizi ziyaret gerçekleştirme kararı aldıkları öğrenildi. Bulancak Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Leyla Kara, gezi kapsamında bölgemizde ve yöremizde turistik öneme sahip alanları ziyaret ederek dernek bünyesinde gezi organize ettiklerini söyledi. Hafta sonu yapılacak olan gezi organzisazyonu dernek olarak bölge insanın kaynaşması ve tanışması düşüncesiyle geniş, kapsamlı programlara imza atacaklarını ifade ettiler. Bölgemizdeki doğal zenginliklerden maalesef yeterince haberdar değiliz. Bu tür yerlerin keşfedilip turizme kazandırılması gerekiyor. Zaten derneğimizin kuruluş amacı da bu.”şeklinde diye konuştu.

 

Profesyonel bir gezi hazırlayan Bulancak Turizm ve Tanıtma Derneği’nin en önemli düncesi bu gezilerin aynı şekilde Bulancak başta olmak üzere bölgemize geri dönecek şekilde tanışma ve kaynaşma içinde hareket ettikleri önemle vurguladılar.

 

Bulancak Turizm ve Tanıtma Derneği üyelerinin hafta sonu gerçekleşecek olan geziden fazlasıyla memnun kalacaklarını, bu tür ziyaretleri arttırarak hem yakın bölgelerimizi tanırken kendi bölgemizi de tanıtma fırsatı yaratmak için çaba sarfedeceklerini söylediler.

 

 

 

ETİKETLER : Bulancak Turizm ve Tanıtma Derneği bölgemizi gezerek tanıtacaklar Hem ziyaret edeceğiz hemde ağırlayacağız bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi