Akvaryum Reteurant’ta, Bu yaz bir başka güzel olacak

Karadeniz özellikle iç turizmin de büyük bir ivme kazanacak.
Bu haber 2015-12-30 11:27:11 eklenmiş ve 4318 kez görüntülenmiştir.

Bu yaz Karadeniz Akdeniz ve Eğe denizini aratmayacak.  

 

Cavit Güner, bir zamanlar Karadeniz’ın efsane yeri ve karadeniz denilince ilk akla gelen eski adıyla Fener Aile Gazinosu’nun yerine yeni iş yeri  Akvaryum Retaurant açıldı. 

 

Karadeniz sahilinde açılan işletmeler arasında her zaman başarılı olan Cavit Güner’in yeni açtığı işletme ile objektiflerimize böyle yansıdı. Ordu Giresun arasında, Piraziz mevkiinde yeni açılan Akvaryum Restaurant fark yaratacağı şimdiden görüldü.

 

Bulancaklı hemşerimiz Cavit Güner’in aldığı Akvaryum Restaurant sadece Bölge halkına değil karadeniz de plajı ile de fark yaratacağı öğrenildi. 3,5 dönüm üzerinde camp alanı ve özel limanı, eşsiz koy plajında gününüzü eğlenceye dönüştürecek olan Akvaryum Reteurant geçen gün içerisinde açılışı Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu tarafından yapıldı. Misafirlerini kapıda karşılayan ve bekleyen Cavit Güner'ın iş yerinin açlışında Piraziz Belediye Başkanı Görgülüoğlu ve açılışa katılanların ortak düşüncesi ise işletmenin bölge turizmine büyük katkı sağlayacağı vurgusu yapıldı öğrenildi.  

 

 

Akvaryum Restaurant konumu itibariyla mavi ile yeşilin buluştuğu yer olarak gösteriliyor. Eşsiz deniz manzarası ve plajı ile bulunduğu alan olarak Karadeniz’i ayaklarınızın altına sunan Akvaryum Restaurant bunların yanı sıra da canlı müzikle keyifli saatlerinizi geçireceğiniz bir mekan olacak. Bulancaklı hemşerimiz Cavit Güner, tüm bölge halkını Akvaryum Restaurant’a beklediğini, açılışta söylediği gibi, “bu yaz bir başka güzel olacak Akvaryum Restaurant ve plajında” dedi.

 

ETİKETLER : Akvaryum Reteurant’ta Bu yaz bir başka güzel olacak Karadeniz özellikle turizmin de büyük bir ivme kazanacak bulancak haber giresun haber cavit güner
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi