Karahan, yarım kalan uygulamayı devam ettirsin

Ambalajlı şeker uygulamasını hiç bırakmadıklarını açıkladılar.
Bu haber 2015-12-27 19:42:25 eklenmiş ve 1214 kez görüntülenmiştir.

Bir zamanlar Giresun valisi olan ve Edirne Valisi olarak ilimizden ayrılan Dursun Ali Şahin burda da doğru olan çalışmaya imza atı.

 

 

Şimdilerde Emekli olan Vali Dursun Ali şahin son görev yeri Edirne Valiliği’nde tıbki Giresun da olduğu gibi toplanarak, kahvehanelerde ambalajlı tek şeker uygulaması yaparak gündeme düşmüştü. Vali Şahin “Aslında bazılarına göre tek şeker uygulaması sevindirici bir durum, bazılarına göre de valilik herşeyimize karışıyor imajı uyandırdığını da biliyorum. Halkın sağlığını korumak vali olarak benim görevim, bende vali olarak bu görevi icra etmek ve şekerin aslında bir zehir olduğunu dikkate alırsak tek şeker uygulamasının sağlık yönünden faydalı olduğuna inanıyorum. Sadece tek şeker uygulama konusu değil, şekerin ambalajla sunulması ve tek olması, buna ilaveten çay bardaklarının bulaşık makinesinde yıkanarak vatandaşa servis edilmesidir. Halkın sağlığı bizim için son derece önemli. Sağlık olmadan hiç Bir şey olmaz. Biz bu konu üzerinde hassasiyetle duracağız. Bundan böyle çay sunumu yapan her yerde ambalajlı tek şekerle servis yapılması sağlanacak. İkinci bir konuda çay bardaklarının temizliğidir. Bulaşık makinesi ile temizlendiğinde istenildiği gibi temizlik yapılabilmektedir, diğer yanda leğen içine çay bardaklarını doldurarak üzerine de çamaşır suyu döküp biraz bekletilerek sonra durulanarak temizlenmesi son derece zararlı. Bu uygulama Kanseri kahvehaneden evine götüren bir insan durumuna sokmaktadır. Bu vesile ile bulaşık makineleri alınması konusunda da süre tanıyacağız” dediği açıklamaları Giresun da yapmış ve bu güne kadar birçok iş yeri o günden bu güne Vali Dursun Ali Şahin’in talimatlarını doğru bilerek harfiyen yerine getirdiği görüldü.

 

İşte tam bu nokta da emekli olan eski Giresun, son Edirne valisi Dursun Ali Şahin’in talimatlarını yerine getiren Bulancak Kristal Çay ocağı işletmesi sahibi Ömer Karakaya ve damadı Bülent Demirkılıç, valimizin zamanı yetişseydi, şimdi bir de bulaşık makinemiz olacak tı dediler. İşletme sahiplerinden Bülent Demirkılıç, o dönemlerde ambalajlı şeker uygulamasının doğru olduğu aynı şekilde bulaşık makinesi bizlere aldıramadan Edirne’ye tayin olmuştu  dediler. O günlerden bu günlere kadar ambalajlı şeker uygulamasını hiç bırakmadıklarını açıkladılar.

 

 

 

 

ETİKETLER : Ambalajlı şeker uygulamasını hiç bırakmadıklarını açıkladılar Karahan yarım kalan uygulamayı devam ettirin bulancak haber giresun haber bulancak dursun ali şahin
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DİĞER haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi