Başkan Yakar ve İl Genel Meclis Üyesi Karadeniz’den kamuoyuna bir açıklama bekleniyor?...

Video görüntüleri gündeme bomba etkisi yaptı.
Bu haber 2015-12-25 19:12:40 eklenmiş ve 1828 kez görüntülenmiştir.

Bulancak ilçesinde son günlerde sosyal medya alanında bomba etkisi yapan, Jandarma Başçavuş ile Bulancak Belediye Başkanı ve  Giresun İl Genel Meclis üyesi Karadeniz’ın video görüntüleri şok etkisi yaptı. 

 

 

Bulancak pazarsuyu mevkiinde yaşanan olayda Belediye aracına fazla yük nedeni ile kantara çıkarmak isteyen ve görevini yapan Jandarma Başçavuş’a büyük itamlar da bulundular. Bulancak Belediye Başkanı Yakar,  Belediyenin resmi aracını kantara çıkarmak isteyen Jandarma ekibinin uygulamasının yanlış olduğunu ifade etti.  Olaya Giresun İl Genel Meclis Üyesi Cemal Karadeniz’de Belediyenin çalışmalarını engelliyorsunuz diyerek dahil olduğu  video görüntülerinde yerini aldı.  Belediye Başkanı  Yakar ve Giresun İl Genel Meclisi Üyesi Karadeniz Jandarma ile uzun süre tartıştığı ve birbirlerine görevlerini yaptırmamakla suçladıkları görüldü.  Vidolarda yaşanan polemik görüntüleri ülke gündemine girdiği ve çok izlendiği öğrenildi.

 

 

 

bulancakhaber.net olarak Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ı ve Giresun İl Genel Meclis Üyesi Cemal Karadeniz’ın kamuoyunu bilgilendirmek üzere basın açıklaması yapması gerektiği kamuoyu tarafından dile getiriliyor. Şu anda sosyal paylaşım alanında izlenme rekorları kıran video görüntülerinin de her ikili yetkilinin, Jandarma Başçavuş için sarf ettiği sözlerin ne anlama geldiğini merak eden bölge halkı, Bulancak Belediye Başkanı ve Giresun İl Genel Meclisi üyesinin bu konu hakkında basın açıklaması yapması gerektiğini önemle vurguladılar. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=xL29V4XQSbM

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Başkan Yakar ve İl Genel Meclis Üyesi Karadeniz’den kamuoyuna bir açıklama bekleniyor ?... bulancak haber bulancak haber bulancak belediyesi bulancak belediye başkanı jandarma kum kum çekme recep yakar par
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi