Giriş, ATATÜRK CADDESİ'nden Çıkış, İSKELE CADDESİ' nden olsun.

İskele Caddesi bir nebze olsun çözüm olarak gösterildi.
Bu haber 2015-12-21 23:14:30 eklenmiş ve 1364 kez görüntülenmiştir.

Bulancak Cumhuriyet Meydanın da düşünülen ve Atatürk Caddesinin trafikte tek yön olmasını isteyen Bulancak Belediye Başkanlığı’na bulancakhaber.net olarak bölge halkı adına bir fikir daha sunmak istiyoruz .

 

 

 

Bulancak şehir merkezine giriş olarak düşünülen Atatürk Caddesi’nin hemen yanında ki İskele Caddesi’nden de, şehrin çıkışı olması isteniyor. Tek yön Girişi düşünlen Bulancak şehir Merkezine hemen yanın başında ki iskele Caddesi’ninde çıkış yönü olarak tek yön olması bölge halkı tarafından dile getiriliyor.

 

 

 

Bulancak şehrine düşünülen ve sorulan tek yön Çıkışının girişi nasıl olacak sorusuna cevap olarak bulancakhaber.net, İskele Caddesi’ni tek yön olarak kullanılmasını yetkililere öneriyor.  

 

 

 

Bulancak Girişinin veya çıkışının hemen önünde bulunan, bir zamanlar Türkiyenin en uzun iskelesinin ve ilçemizin sembolu olan iskeleye ulaşmamızı zorlaştıracak tek yön akışını ve Bulancak şehir girişi duble yolunda ki kavşakla iç içe olan İskele Caddesi bir nebze olsun çözüm olarak gösterildi.

 

 

 

Bulancak’ın Modern ve Prestijli bir şehir alanı oluşturmuş için öncelik ve insan yoğunluğu ile aynı oranda büyüyen araç trafiğine bulancakhaber.net olarak ve okuyucularımız adına İskele Caddesi’nin de aynı şekilde tek yönle çıkış olmasını istiyoruz.  Sizinde dediğiniz gibi, “Bizim de fikrimiz bu” düşüncesinden yola çıkarak mevcut Avcı Otel ile Bulancak Esnaf Kefaalet Kooperatifi arasında ki Cemal Gürsel Caddesine E-5’den şehir ana caddesine ulaşan girişe en yakın ve alternatif yol olarak gösterilen bu alanın kişiye özel kullanım alanından kurtularak kamuyararına kullanılan yol olarak değerlendirilmesi istiyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Giriş ATATÜRK CADDESİ Çıkış İSKELE CADDESİ olsun bulancak haber giresun haber bulancak bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi