Sahilde zıpkınla avladığı balığı bölge halkıyla paylaştı

daha denizden yeni çıkmış taptaze levrek balığı
Bu haber 2015-12-20 17:13:21 eklenmiş ve 1375 kez görüntülenmiştir.

Bulancak sahillerinde özellikle havaların güzel gittiği bu günlerde sahil boyunca farklı yerlerde zıpkınla balık avı yapan balıkçılara oldukça sık rastlamaya başladığı görüldü.

 

Bunların içinde bu işi hem hobi hemde evine ek gelir olarak yapan zıpkınlı balık avlayan Fazlı Turan bulancakhaber.net objektiflerine böyle yansıdı.

 

Hafta sonu Bulancak sahilinde farklı il ve ilçelerden gelen balık tutkunları, sahil boyunca balık aradılar. Bunlardan bir tanesi de Fazlı Turan oldu. Özel bir şirkette çalışan Turan, hafta sonu hem spor olarak yaptığı hem de çocuklarına taze balık yedirmek için zıpkınla balık avına çıktığını açıkladı. Ayrıca ek gelir olarak da balık satışı yapan Turan, levrek severlerin gözünden kaçamadı. Gün içerisinde iki tane levrek yakalayan evli ve iki çocuk babası Turan, tüm belgelerinin olduğunu, zıpkınla balık avlama sporu sayesinde hem zinde kaldığını hem de ev ekonomisine mutfak anlamında katkı sağladığını belirtti.

 

 

Günün ve denizin durumuna göre bazen 2-3 tane levrek yakaladığını açıklayan Turan, tam teşkilatlı bir şekilde objektiflerimize yakaladığı levrek ile böyle poz verdi.  Bulancak sahilinde gezen bölge halkının Turan’ın mutlaka taze balık yakaladığını düşünerek motosikletinin önüne geçtiler. Fazla olan balığın bir tanesini bölge halkına sunan Turan ve daha denizden yeni çıkmış taptaze levrek balığını alan bölge halkı oldukça mutlu oldukları görüldü. 

ETİKETLER : Sahilde zıpkınla avladığı balığı bölge halkıyla paylaştı bulancak haber giresun haber bulancak karadeniz levrek balığı levrek
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DİĞER haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi