Bir varmış, bir yok muş?...

Bulancak İhsaniye mahallesi Belediye İş hanı önünde ki yola konulan kapan kaldırıldı.
Bu haber 2015-12-11 17:41:59 eklenmiş ve 1316 kez görüntülenmiştir.

 

Bulancak İhsaniye mahallesi Belediye İş hanı önünde ki yola konulan kapan kaldırıldı.

 

Bir akşam üstü konulan ve konulduğu akşam birçok aracın lastiğini kesen kapan bir akşam üstü de kaldırılması bir varmış,  bir yok muş dedirtti.Kapanın konulduğu gün birçok araç sürücüsü hem ters yönde hem de kendi yönünde araçların lastiklerinin patlatması ise bu işte bir terslik ve bir ilkellik var dedirtmişti.

 

O kadar çok araç lastiği kesildi ki mevcut kapan’ın demirleri ters dönüp kendi istikametinde araçların dahi lastiklerini kestiğine şahit olmuştuk. bulancakhaber.net olarak bölge halkının ucu açık olmayan ve özel bir arsaya çıkan kısa yola ne düşünülerek bu kapan’ın yapıldığına cevap bulamazken şimdi de ne oldu da kaldırdınız dedirtti.

 

bulancakhaber.net olarak ilçe genelinde şehir içine hız kesicilerden tutunda yolları ve yol kenarlarını dubalarla kapatan zıhniyete bir yenisi daha eklenmesi bu çalışmaları neye göre yapıyorsunuz dedirtti. Öte yandan bu çalışmaların tak sök, deneme yanılma, ya tutarsa zıhniyeti ile mı yapılıyor sorusunu akıllara getirdi.

 

Bulancak Tarfik yönünden felç olmuş durumda. Mevcut yolları birbirine bağlayan yan yolların birbirine buluşturulması sağlanması gerekiyor. Ayrıca E-5 yolunda ki emniyet yollarını bile özel kişiler tarafından duba konularak veya araçlarla keyfi parkların yapıldığı bir ilçede Emniyet biriminin yaptırımının da ne kadar olduğu soruldu.

 

bulancakhaber.net olarak ilçemizde yeni yolların açılması ve mevcut yoların yeniden göz geçirilerek istikametlerinin yenilenmesi gerektiğini defalarca yazılı ve karşılıklı sohbetlerde dile getirmiştik. Ancak bırakın dikkate alınmayı, ilçemize yakışmayan ve önce eğitim olması gereken trafik konusunda moderleşmemiz gerekirken ilkel yöntemlerle kapan kurulması, dubaların dikilmesi ve hız kesicilerin çoğalması ne ilçemize nede tarfik akışına yakışıyor.

 

 

Tüm bu çalışmalar yapılırken, şehir plancılarından ve ilçe Trafik Büro Amirliği’nden ne kadar yardım alındığı merak konusu oldu. 

ETİKETLER : Bulancak İhsaniye mahallesi Belediye İş hanı önünde ki yola konulan kapan kaldırıldı bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YEREL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi