2. Osman Peker, Anma Turnuvası bitti

Giresun Vali Yardımcısı Sayın Recep Uzal Turnuva da 1.lik kupasını
Bu haber 2015-12-07 23:07:22 eklenmiş ve 1840 kez görüntülenmiştir.

Bulancak Yelken ve Briç Kulübü Derneği tarafından organzie edilen 2. Osman Peker, Anma Turnuvası  büyük bir heyecanla tamamlandı.

Bulancak Şehir Merkezi’nde ki lokalınde hafta sonu 44 katılımcı briççiyle 6 aralık 2015 Pazar Günü yapılan 2.Osman PEKER ANMA TURNUVASI başarıyla tamamlandı. Yapılan Biç Turnuvası’nda İlk 3 derece şu şekilde sonuçlandı. Ordu Briç Spor Kulübü Briç sporcularından Ahmet Ege ve Kemal Çapan ikilisi, 1. oldular.  Yine aynı kulüpden, Ordu Briç Spor Kulübü sporcularından Osman İkinci ve Hasan Yılmaz ikilisi 2. oldu. Ev sahibi ve Bulancak Yelken ve Briç Kulübü sporcularından ise “ 3. olarak kubanın bir tanesini de kulüplerinde bırakmayı başardıkları görüldü.  

 

2. Düzenlenen Osman Peker, Anma Turnuvası’na birçok il ve ilçe merkezisinden gelen misafirleri ağırlayan Bulancak Yelken ve Briç Spor Kulübü’nün Turnuvasına Giresun Vali Yardımcısı Recep Uzal’da katılması büyük memnunluk yaşattı.  Daha sonra ilk üç dereceye girenlere kupa verme töreni yapıldı.

 

Giresun Vali Yardımcısı Recep Uzal Turnuva da 1.lik kupasını alan Ordu Briç Spor Kulübü Briç sporcuları Ahmet Ege ve Kemal Çapan’a kupalarını takdim etti .

2. lik kupasını ise Rahmetli Osman Peker’in Kardeşi ve Bulancak Yelken ve Briç Kulübü Derneği üyesi Soner Peker tarafından,Bulancak Yelken ve Briç Kulübü Derneği üyesi  Briç Spor Kulübü sporcularından Osman İkinci ve Hasan Yılmaz’a  kupalarını verdi.

3.lük kupasını Rahmetli Osman Peker’in Briç ortağı ve Bulancak Yelken ve Briç Kulübü Derneği üyesi Yusuf Demirağ tarafından İbrahim Arslan ve Orhan Nesil ikilisine verilerek program tamamlandı.

 

Bulancak Yelken ve Briç Kulübü Derneği tarafından organzie edilen 2. Osman Peker, Anma Turnuvasına katılan 44 katılımcı briççiye ve seyircilerine Kulüp Derneği Başkan Yardımcısı ve Briç Sorumlusu İbrahim Arslan,  Turnuvaya katılan tüm sporculara sonsuz teşekkürlerini sundu. 

 

                                                                                                               

ETİKETLER : Giresun Vali Yardımcısı Sayın Recep Uzal Turnuva da 1.lik kupasını bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi