Erkan Işıkdemir ve Can Özkan emekli olmadılar

En fazla bilgi ve becerisini sahada gösterecekleri zamanda Bulancak Belediye Başkanlığı’ndan emekli olmak zorunda kaldılar
Bu haber 2015-11-26 19:04:23 eklenmiş ve 3292 kez görüntülenmiştir.

Bulancak Belediye Başkanlığından emekli edilen, Belediye İnşaat Mühendisi, İmar ve Şehircilik Müdürü, aynı zamanda İş Sağlığı ve Güvenliği A Sınıfı Belgesi olan Erkan Işıkdemir ile aynı şekilde Bulancak Belediye Başkanlığından emekli edilen, İmar ve Fen İşleri Memuru Can Özkan, emekli olmadıkları görüldü.  

 

Belediye İnşaat Mühendisi, İmar ve Şehircilik Müdürü ve aynı zamanda İş Sağlığı ve Güvenliği A Sınıfı Belgesi olan emekli Erkan Işıkdemir, Bulancak Üçler Yapı Denetim Proje Uygulama Denetciliği görevine getirildi.

Bulancak Belediye Başkanlığından emekli edilen, İmar ve Fen İşleri Memuru emekli Can Özkan ise, Bulancak Karaoğlanoğlu İnşaat Genel Kordinatörü görevine getirildiği öğrenildi.

 

Işıkdemir ve Özkan’ın  26 yıllık bilgi ve birikimini bundan sonra özel sektörün idealis ve ileri görüşü ile profesyonel bir şekilde toplum yararına sunacak olmalarından dolayı mutlu olduklarını açıkladılar.

 

Işıkdemir ve Özkan’ın en çokta en fazla bilgi ve becerisini sahada gösterecekleri zamanda Bulancak Belediye Başkanlığı’ndan emekli olmak zorunda kalmalarından dolayı üzüntü içinde olduklarını söylediler. Oysa, en verimli zamanda ve kamuyararına birçok kararın alınması noktasında en faydalı olacakları anda emekli olmalarını hiç kendilerine yakıştırmadıklarını üzüntü içinde dile getirdiler.

 

 

Uzun süre birlikte çalışan arkadaşlardan Erkan Işıkdemir ve bulancakhaber.net Yayın sahibi, Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar ile birlikte Bulancak Belediye Başkanlığından emekli edilen, İmar ve Fen İşleri emekli Memuru, Bulancak Karaoğlanoğlu İnşaat Genel Kordinatörü  sevgili arkadaşı Can Özkan’ı ziyaret ederek yeni görevinde birbirlerine başarılar dilediler. 

ETİKETLER : Erkan Işıkdemir ve Can Özkan emekli olmadılar bulancak belediye başkanlığı bulancak haber giresun haber yaşar mehmet
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi