Bulancak Fora Taraftarlar Grubu’nu alkışlıyoruz

Tamamen gönüllülük esasında çalışıyoruz.
Bu haber 2015-11-26 18:02:09 eklenmiş ve 2037 kez görüntülenmiştir.

Bulancak Fora Taraftarlar Grubu Spor’un ötesine geçerek bölgesinde ki köy ilkokullarına kırtasiye yardımı yapma kararı aldıklarını açıkladılar.

 

Spor müsabakalarında tribünleri ayağa kaldıran Fora Taraftarlar grubu, sosyal sorumluluk düşüncesinde köy okullarına kırtasiye yapacaklarını açıklaması ilçemizde gençlerin bu şekilde sorumluluk almasını takdirle karşıladılar.

 

 

Fora tarftarlar kurucularından Caner Yaşar, bu konuyla ilgili olarak bulancakhaber.net’e çalıştığı Elmasım Dondurma da açıklamalarda bulundu. Yaşar, “şu anda grubumuz bünyesinde ki arkadaşlarımız kendi imkanları ve yapacağımız çalışmalar hakkında bilgi vererek kırtasiye yardımı topluyoruz. Tamamen gönüllülük esasında çalışıyoruz. Fora taraftarlar Grubu olarak topladığımız kırtasiye yardımlarını bu eğitim ve öğretim yılı içinde en kısa zamanda yerine ulaştırmak istiyoruz” dedi.

 

 

 

Yapılan açıklamada Fora Taraftarlar Grubu’ndan Rıfar Geçici’de bulunarak çalışmaların şu ana kadar çok iyi gittiğini söyledi. Son olarak ta kendilerine yardım etmek isteyenlerin Elmasım Dondurma aracılığı ile Caner Yaşar’a uğramalarını istediler. 

ETİKETLER : Bulancak Fora Taraftarlar Grubu’nu alkışlıyoruz Tamamen gönüllülük esasında çalışıyoruz bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DİĞER haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi