Minik Dahiler, Minik Bilginler sadece görmekle kalmadılar, Ata’da bindiler

Ömür boyu unutamayacakları bir heyecan yaşadılar
Bu haber 2015-11-25 18:26:27 eklenmiş ve 1334 kez görüntülenmiştir.

Çocukların ve gençlerin beden ve ruh sağlığı açısından ata binmenin çok faydalı olduğunu bilim adamlarının sürekli söylediğini açıklayan Özdemir Bozatlıoğlu, Atlı Spor Kulübünü Anaokulu öğrencilerinin ziyaret etmesinden dolayı çok mutlu olduğunu açıkladı.

 

Giresun’un Bulancak ilçesinde kurulan Atlı spor kulübü’nün bu günlerde yoğun ziyaretcisi dikkatlerimizden ve objektiflerimizden kaçmadı.

 

Karadeniz de bir ilk olan, Bozatlıoğlu Atlı Spor Kulübü’nü Bulancak Vilayetler Birliği Anaokulu öğrencileri ziyaret ettier. Çocukların ilkez gördükleri atların heyecanı içinde unutamayacakları bir gün geçiren Bulancak Vilayetler Birliği Anaokulu Minik Dahiler ve Minik Bilginler sınıfı öğrencileri ata bu kadar yakın olmakla kalmayarak Bozatlıoğlu Atlı Spor Kulübü Kurucusu Özdemir Bozatlıoğlu tarafından tek tek ata bindirildi. Çocukları Kulüp At eğiticisi Melih Şimşek tarafından heyecan dolu sevinç çığlığı içinde bir gün geçirmelerini sağlandı. Sadece görmekle değil hissetmeleri ve tam bir görsel eğitim niteliğinde ki ziyarete Bulancak kaymakamı Tayfur elbasan ve eşi İffet Elbasan da eşlik etterek bu günü hepbirlikte bulancakhaber.net objektiflerinin karşısına göcerek ölümsüzleştirdiler.

 

Hayatlarında ilkez bir ata bu kadar yakın ve Bozatlıoğlu Atlı Spor Kulübü’nün kurucusu Özdemir Bozatlıoğlu sayesinde ata binmenin heyecanı iöğretmenleri ve velileride aynı heyecanla güzel bir gün geçridikleri görüldü. 

ETİKETLER : Minik Dahiler Minik Bilginler sadece görmekle kalmadılar Ata’da bindiler bulancak haber giresun haber bulancak vilayetler birliği
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi