CHP, Nefsi Piraziz Köyü’nde bilinçli ve nezaketli seçmen var!...

CHP, Nefsi Piraziz Köyü’nde bilinçli ve nezaketli seçmen var!...
Bu haber 2015-10-25 18:55:15 eklenmiş ve 1613 kez görüntülenmiştir.

CHP, Nefsi Piraziz Köyü’nde bilinçli ve nezaketli seçmen var!...

 

 

Piraziz İlçesine bağlı Nefsi Piraziz Köyü’nde hafta sonu seçim çalışmaları yapmak üzere Yazı köy Merkez Mevkii’nde Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili 2. Sıra adayı Basri Gürsoy ve Piraziz CHP İlçe Başkanı Nezir Kelleci’yi ve partilileri köy kahvesinde yoğun bir katılımla karşılandı.

 

 

Kahvede buluşulan ve köy halkının bilinçli ve bilgili karşılıklı sohbeti karşısında güzel bir seçim çalışması geçiren CHP Milletvekili adayı Gürsoy ve Kelleci, köy kahvesinde sağlık ve eğitimde para alınmaması gerektiğini vurguladılar. Seçim bildirgesinde de buna önem veren CHP’si karşılıklı sohbet ve karşılıklı bilgi alışverişinde bulundular.

 

İlk olarak CHP İlçe Başkanı Nezir Kelleci’nın yaptığı konuşmada, “fındık üreticisine sahip çıkacağız. Ülkemizin geleceğine karar vereceğiz. Ülke varsa bizde varız. CHP seçim çalışmaları bu doğrultuda büyük bir önem verdiği ve bu yüzden Nefsi Piraziz köyü halkından destek, oy istemeye geldik” dediler. 

 

Daha sonra Milletvekili Basri Gürsoy yaptığı konuşmada ise, “bizde bu yörenin çocuğuyuz. Bütün içtenliğimle Ankara’da Milletvekili değil size ev açmaya gitmek istiyorum. Fındık üreticisine Avrupa da olan kooperatifçiliği buluşturacağız. Bölgemzide Fındık olsun olmasın köylümüzü ve fındık üreticisini koruyacağız. Altından değerli bir ürünümüz var. %75 fındığı dünyaya biz sunuyoruz. Sağlıkta ve Eğitimde yapılmayanları biz yapacağız.Nefsi Piraziz köyü halkının bilinçli ve bilgili olması bizleri çok mutlu etti. 1 kasım da Dünya görüşünüz ne olursa olsun, sizlerden oy istiyorum. Bölgemizi ve Fındığımızı birlikte iyileştirmek istiyorum” dedi. 

 

 

Öte yandan Piraziz İlçesine bağlı Nefsi Piraziz Köyü’nde seçim çalışmaları yapmak üzere Yazı köy Merkez Mevkii’ne gelen Milletvekili adayı Basri Gürsoy’un posterini kahveye azarak nezaket gösteren köy halkı bilinçli seçmen olduğu kadar misafire verdiği değer de büyük memnunluk yaşattığı görüldü. 

ETİKETLER : CHP Nefsi Piraziz Köyü’nde bilinçli nezaketli seçmen var bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi