CHP, Milletvekili Basri Gürsoy, “Biz “Bakan” değil, Gören Milletvekili olmalıyız”

CHP, Milletvekili Basri Gürsoy, “Biz “Bakan” değil, Gören Milletvekili olmalıyız”
Bu haber 2015-10-14 22:19:26 eklenmiş ve 1371 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

CHP, Milletvekili Basri Gürsoy, “Biz “Bakan” değil, Gören Milletvekili olmalıyız”

 

 

 

Giresun Bulancak ilçesinde Milletvekili 2. sıra Adayı Basri Gürsoy düzenlemiş olduğu çalışmada İlçe Seçim Komitesi Metin Beyaz, CHP ilçe Başkan Yardımcısı Eylem Mutlu ve İl Genel Meclis Üyesi Ömer Mustafa Yılmaz ile birlikte Bulancak Sanayi Mahallesinde kahvelerde bölge halkıyla buluştular.

 

Bulancak’ta yapılan çalışmada Milletvekili 2. sıra Adayı Basri Gürsoy, CHP Bulancak ilçe örgütü yerel seçimlerin sona gelindiği bu günlerde çalışmalarınıın temposunu yükselterek özellikle Giresun genelinde parttinin tüm organları ve kolları ile birlikte ziyaretlerini ve bölge halkıyla buluşmalarını yoğun yağmura rağmen ara vermeden devam ettikleri görüldü.

 

 

 

CHP’li Milletvekili Gürsoy’un broşürlerinin de dağıtıldığı etkinlikte partililer kahvede vatandaşlarla karşılıklı sohbet ettiler.

 

Piraziz ve Bulancak başta olmak üzere CHP’liler genel olarak her tarafta farklı bir programda Meclis üyeleri farklı bir programda,Kadın ve Gençlik kolları üyeleri ise farklı bir noktada çalışmalara hız vererek devam ettiler.

 

 

Bu kapsamda Bulancak ilçesinde Milletvekili 2. sıra Adayı Basri Gürsoy, İlçe Seçim Komitesi Metin Beyaz, CHP ilçe Başkan Yardımcısı Eylem Mutlu ve İl Genel Meclis Üyesi Ömer Mustafa Yılmaz Bulancak Sanayi Mahallesinde broşür dağıtımı ve kahvehane toplantısı yaptıklar.

 

 

Bulancak’ta yapılan Kahvehane toplantılarında konuşan Milletvekili Adayı Basri Gürsoy şunlara değindi.

 

 

Gürsoy; “Fındık üreticisi ve fiskobirlik yanlızlığa itildi. Giresun ilçelerinde Piraziz ve Bulancak başta olmak üzere bırakın yatırım yapmayı bir civi dahi çakmadılar. Ülkemizi ve bölge halkını ne kadar fakirleştirir ve ne kadar korku salarsak, o kadar iyi yönetiriz ve istediğimizi yaptırırız düşüncesinde ülkemizi yönetmeye çalışıyorlar. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu gidişata son vereceğiz. Şu anda Milletvekili seçilme noktasında CHP 2 Milletvekili çıkaracak güçtedir. Biz Bakan değil gören Milletvekili olmalıyız”dedi  

ETİKETLER : CHP Milletvekili Basri Gürsoy Biz Bakan değil Gören Milletvekili olmalıyız metin beyaz mustafa ömer yılmaz eylem mutlu bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi