CHP, Gazi Caddesi’nde insan seli oldu saldırıyı kınadı

CHP, Gazi Caddesi’nde insan seli oldu saldırıyı kınadı
Bu haber 2015-10-10 18:06:30 eklenmiş ve 1196 kez görüntülenmiştir.

CHP, Gazi Caddesi’nde insan seli oldu saldırıyı kınadı

 

 

 

CHP Milletvekili aday tanıtım toplantısını Ankara da ki Barış Mitinginde yaşanlardan dolayı iptal edildi. Giresun Atatürk Bulvarında ki Atatürk Anıtına siyah çelenk bırakıldı.

 

 

 

Giresun Belediyesi Vahit Sütlaş Tiyatro Salonu'nda saat 13.00'de tanıtım programına katılan Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu ile birlikte Giresun CHP Milletvekili Adayı Basri Gürsoy, İbrahim Akgün, Sevgi Utlu Güngör, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu, CHP Yöneticileri, İl ve İlçe Başkanları ile Partililerin programa saatler kala son dakika Ankarada yaşanan saldırıdan  dolayı, tanıtım programı iptal edilerek, saldırıyı kınama mitingine dönüştü. Programa katılanlar adeta Giresun Gazi Caddesi’nde insan seli olup Atatürk Büstüne çelenk bıraktı.  

 

 

 

Giresun Belediyesi Vahit Sütlaş Tiyatro Salonunda yapılması gereken CHP Giresun Milletvekili Aday tanıtım toplantısı Ankara'daki patlama nedeniyle iptal edildi. Salonda bulunanlara toplantının iptal edildiğini açıklayan Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, “Bugün tanıtım toplantısını şölene çevirecektik. Ama menfur bir cinayetle bizim birlikte oluşumuza fırsat vermediler.Devlet içine çöreklenmiş işbirlikçileriyle, 7 Haziran'dan bugüne uyguladıkları projeyle, bugün maalesef barış ve demokrasi adına, bizler adına, ülkemizin birliği adına yürüyüş yapmak isteyen saygıdeğer sivil toplum kuruluşlarımıza karşı acımasızca bir cinayet işlediler. Bu ülke; 7 Haziran'dan bu yana 200 şehit verdi. Bugün Ankara'daki menfur cinayetin Suruç'tan farkı yok. 1 Kasım seçimleri belki Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi. Bu hiçbir partinin değil, rejimin seçimi. Ya diktatörlüğü ya da CHP'nin kurduğu bu cumhuriyeti ilelebet yaşatmak için oy verilecek. Bugün hepimizin yüzleri asık, hep üzüntülüyüz. 86 insanımızın öldüğü bilgisini aldık. Bu vahim bir tablo."dedi.

 

 

Yapılan kısa bir konuşmanın ardından toplantıya gelenler daha sonra Gazi Caddesi boyunca insan seli gibi boydan boya yürüyerek Atatürk Meydanına geldiler. KESK'in de destek verdiği yürüyüşün ardından alanda toplananlara konuşan Bektaşoğlu, saldırıyı kınadıklarını belirtti. Konuşmanın ardından CHP Giresun İl Başkanı Sinan Kitapçı Atatürk anıtına siyah çelenk bırakarak saldırıyı kınadılar.

 

 

 

 

 

ETİKETLER : CHP Gazi Caddesi insan seli oldu saldırıyı kınadı bulancak haber giresun haber bulancak basri bülent
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi