GÜVENLİ OKUL GÜVENLİ GELECEK

GÜVENLİ OKUL GÜVENLİ GELECEK
Bu haber 2015-09-30 09:58:05 eklenmiş ve 1328 kez görüntülenmiştir.
GÜVENLİ OKUL GÜVENLİ GELECEK 
 
Çocuklarımızın ve gençlerimizin huzurlu ve güvenli bir şekilde okula devam edebilmeleri amacıyla Valilik makamının 18.08.2015 tarihli olurları ile “Güvenli Okul Güvenli Gelecek Projesi” 2015-2016 eğitim öğretim yılında il merkezinde yürütülecektir.

Proje kapsamında İl Merkezinde Polis sorumluluk bölgesinde bulunan 59 okulda okul Polisliği kursu görmüş 44 okul irtibat görevlisi görevlendirilmiştir.

 

Ayrıca eğitim gören öğrencilerin, sabah okul girişleri, giriş-çıkışları ve akşam okul çıkışlarında her hangi bir olaya karışmamaları, okulla alakası olmayan kişilerce rahatsız edilmemeleri için okul önlerinde ve güzergâhta gerekli emniyet ve trafik önlemlerinde görev almak üzere 46 okulun önünde 22 ekip görevlendirilmiştir.

 

Giresun il sınırları içerisinde kamu düzeninin sağlanması, okul çevrelerinde şiddetin önlenmesi, bu kararla özellikle okul giriş ve çıkış saatlerinde okulların çevresinde olması muhtemel gürültü, kavga, taciz vb. olayların önüne geçilmesi, okul çevresinde uyuşturucu ile mücadele yapılması, yasadışı faaliyet gösteren ideolojik ve bölücü örgütlerin gençlerimizi kandırmalarının engellemesi amacıyla hazırlanan karara aykırı hareket edenler hakkında gerekli idari işlemler yapılacaktır.

 

Emniyet Genel Müdürlüğünün genelgesi uyarınca, ilgili kurumlarla işbirliğine gidilerek servis şoförleri, rehber personel, kantin çalışanları vb. personel ile ilgili işlemler titizlikle yürütülmektedir.

 

 

Bu vesileyle 2015-2016 eğitim-öğretim yılının geleceğimizin teminatı öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.

ETİKETLER : GÜVENLİ OKUL GÜVENLİ GELECEK bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer ASAYİŞ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi