03.02.2015 SALI: VEFAT İLANI

03.02.2015 SALI: VEFAT İLANI
Bu haber 2015-02-03 18:00:18 eklenmiş ve 1839 kez görüntülenmiştir.

03.02.2015 SALI: VEFAT İLANI  

 

 

1)        19 Eylül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Bertan İŞTAR'ın babası vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğlen namazına müteakip Giresun Hacı Miktad Camii'nden kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


2)
       Merhum Muzaffer UZUN ve Fahriye Uzun'un kızı, Merhum Emekli Öğretmen Sezai Şener'in eşi, Bulancak Sınav Dersanesi öğretmenlerinden Erkin ŞENER'in ve Doktor Alper ŞENER'in anneleri, Mithat Uzun ve Nedret Gemici'nin kardeşi YeşilGiresun Emekli Öğretmenlerinden Kudret Şener vefat etmiştir.
Cenzaesi
bugün Giresun Gaziler Mahallesindeki evinden saat 10:30'da alınarak Giresun Çınarlar Camiisinde öğle namazına mütakip kılınacak cenaze namazından sonra Fatsa İlçesinde toprağa verilecekir.


3)        Süme köyünden Hendenoğullarından merhum Haşim Henden'in oğlu Ercan, Ela, Elvan ve Arziye' nin babaları; Güler Henden'in eşi ; Giresun Belediyesi itfaiye emeklisi YILMAZ HENDEN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Arifli köyü Alınca Mahallesindeki evinden alınarak ikindi namazına mütakip Bulancak Orta camide kılınacak cenaze namazından sonra bulancak yeni mezarlıkta toprağa verilecektir.


4)
       Ahurlu Köyünden Hacı Hasan Aydoğdu'nun eşi Çiçek, İnci, Osman ve Ahurlu Köyü Eski Muhtarı Bahri Aydoğdu'nun ablaları , Bahtiyar , Erol , Murat , Yetkin ve Kadriye'nin anneleri Köksal Aydoğdu'nun Kayınvalidesi AYŞE AYDOĞDU vefat etmiştir.
Cenazesi
bugün Ahurlu Köyü merkez camide ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığında toprağa verilecektir.

 

5)        Tandır köyünden Sadık ve Fatma Koç'un oğlu , Süleyman, Köksal, Yiğidağa'nın babaları SADIK KOÇ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Tandır Köyü caminde ikindi namazına mütakıp kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığında toprağa verilecektir.

MERHUMLARA VE MERHUMELERE ALLAHTAN RAHMET SEVENLERİNE BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

 

 

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer BULANCAK VEFAT İLANLARI haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi