BELEDİYE TARAFINDAN EMNİYET TEŞKİLATINA ARAÇ DESTEĞİ

BELEDİYE TARAFINDAN EMNİYET TEŞKİLATINA ARAÇ DESTEĞİ
Bu haber 2015-09-18 23:43:08 eklenmiş ve 905 kez görüntülenmiştir.
BELEDİYE TARAFINDAN EMNİYET TEŞKİLATINA ARAÇ DESTEĞİ
 

Giresun Belediyesi tarafından Emniyet Müdürlüğüne bağış yapılan 5 adet motosiklet törenle teslim edildi. Giresun Atatürk Meydanında yapılan törene Belediye Başkanı Kerim Aksu, Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, Vali Yardımcısı Yüksel Çelik, Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, CHP İl Başkanı Sinan Kitapçı, Belediye Başkan Yardımcıları Orhan Kurt, Murat Ersoy, Mustafa Saraydemir, Belediye Meclis Üyeleri, emniyet, belediye yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

Emniyet Müdürü Uğur Öztürk törende yaptığı konuşmada, Giresun halkının her zaman güvenlik güçlerinin yanında olduğunu belirterek “ son günlerde güvenlik güçlerimize karşı düzenlenen terör olaylarını kınıyor ve şehitlerimize rahmet diliyorum. Belediyemiz ve Başkanımızın sağladığı bu araçları Giresun halkının daha iyi ve huzurlu yaşam sürmeleri için kullanacağız. Katkılarından dolayı Belediye Başkanımıza, belediye yetkililerine ve Giresun Halkına teşekkür ediyorum ” dedi.

Belediye Başkanı Kerim Aksu terör karşısında birlikte güç birliği yapmamız gerektiğine vurgu yaparak şu görüşleri dile getirdi : “ Terör olayları hepimizi derinden yaralıyor. Bu süreçte polisimizin, askerimizin, güvenlik güçlerimizin yanında olmalıyız. Halkımızla birlikte terör belasından kurtulmalıyız. Kendi ili işgal görmemiş, Giresunlular, Çanakkale’de, Erzurum’da, Sarıkamış’ta, Afyon’da, Polatlı’da, Haymana’da, Mangal Dağı’nda, Sakarya Meydan Muharebesinde vatan için gönüllü 2 alayla canlarını vatan için vermişlerdir. 2015 yılında Çanakkale ve Polatlı ile kardeş şehir olduk. Kardeşlik bağı ile atalarımıza saygımızı, onları unutamadığımızı ortaya koymaya çalıştık. Giresun geçmişte olduğu gibi bu günde vatanın bölünmez bütünlüğü konusunda hassas insanların ilidir. Birlik içersinde barışı, huzuru, kardeşliği savunmalıyız. Bu araçlar emniyet teşkilatımızın hizmetlerini daha iyi yapabilmesi için küçük bir katkıdır. Bu destek Giresun Halkına daha iyi hizmet sağlayacaktır.”

Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu; terör olaylarının başarıya ulaşamayacağını belirterek, hiç bir gücün bu ülkeyi yıkamayacağını, bayrağı indiremeyeceğini, ezanı susturamayacağını söyledi. Bektaşoğlu, bir güvenlik görevlisinin canının her şeyden önemli olduğunu, terörün, şiddetin durması için her türlü çabanın gösterilmesi gerektiğini sözlerine ekledi. .

Giresun Emniyet Müdürlüğü tarafından Belediye Başkanı Kerim Aksu için hazırlanan plaket Vali Yardımcısı Yüksel Çelik tarafından takdim edildi. Belediye tarafından Giresun Emniyet Müdürlüğüne bağışlanan motosikletlerin anahtarları, Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, Belediye Başkanı Kerim Aksu, Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Ersoy ve Orhan Kurt tarafından polis memurlarına verildi.

ETİKETLER : bulancak haber giresun haber bulancak BELEDİYE TARAFINDAN EMNİYET TEŞKİLATINA ARAÇ DESTEĞİ
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DİĞER haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi