Sayın Bulut; Halk istiyor, “Cumhur Alan İlçe Stadyumu” olsun

Sayın Bulut; Halk istiyor, “Cumhur Alan İlçe Stadyumu” olsun
Bu haber 2015-09-05 00:54:18 eklenmiş ve 1452 kez görüntülenmiştir.

Sayın Bulut; Halk istiyor, “Cumhur Alan İlçe Stadyumu” olsun

 

Bulancak Belediyesi Meclisinin aldığı karar doğrultusunda Stadyum Caddesinin adını değiştirerek Belediye Meclis üyesinin şimdi de  Futbolcu Rahmetli Cumhur Alan’ın ismini İlçe Stadyumuna verilmesi için bekliyor.  

 

bulancakhaber.net yayın akışında kaleme alınan ve bu konuda eski eşi Nalan hanım’in Bulancak kaymakamlığınaBUlancak  ilçe stadyumu’nun isminin Cumhur Alan İlçe Stadyumu olması  talep olduğunu geçen internet gazetemizde yayınlamıştık.  

 

Bulancakspor’un şampiyon olduğu son maçında ter döken ve gol atan Cumhur Alan’ın isminin  ilçe stadyumuna verilmesi haberimiz binlerce kişi tarafından okunmuş ve bu konuda birçok yroum yapılmıştır.  Bu ve buna benzer istekleri Spor Bakanlığı’nca olumlu cevap vereceklerini de bulancakhaber.net yayın ilkesi ve edinilen bilgi ışığında dile getirmiştik. Haberimizin ardından yurt genelinde ve hatta yurt dışından haberimze yorum yoğunluğu yaşanmış ve tüm okuyucularımız tarafından Cumhur Alan isminin ilçe Stadyumuna verilmesi beklenmektedir.Haberimize yorum yapan bazı okuyucularımız genel bilgilerini çıkarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmak istiyoruz.

 

Ayrıca, Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine başlayan yeni İl Müdürü Hasan Bulut'u bu konuda yardımcı ve bölge halkının da çok istediği Rahmetli Futbolcu Cumhur Alan isminin ilçe Stadyumu’na verilmesi için girişimde bulunmasını diliyoruz.  

 

 

İnternet Gazetemiz “bulancakhaber.net”e yorum yapan okuyucularımızın sözleri;   

 

·         Bulancak Cumhur Alan İlçe Stadyum adı olmasını istiyorum.Syg

·         Bulancak İlçe Stadyumunun adının Bulancak Cumhur Alan İlçe Stadyumu olarak değiştirilmesini destekliyorum. Saygılarımla.

·         Gerçekten çok anlamlı bir karar.ÇOK doğru ve daha önce yapılması gereken bir proje.Bence bukadar emek vermiş ve yaşamı uğruna ter dökmüş olduğu bu bu forma için rahmetlinin tüm fedakarliginin ve emellerinin karşılığı olarak ve onu o stadta tekrar yaşatmak için bu isim değişikliğinin yapılmasını düşünüyorum ve destekliyorum

·         Bulancak halkı ve kulüp idaresi ve konu ile ilgili tüm yetkililerin duyarlı olmasını bekliyorum. Kesinlikle çok doğru bir karar ve destekliyorum.

·         Stad için en uygun isim Cumhur Alan'dır. Sonuna kadar destekliyorum

·         Takımı için yaptıgı yolculukta genç yaşta biten yaşamınnın ismi ile anılarak devam ettirilmesi dileğiyle.

·         Cumhur Alan gibi örnek sporcuların isimlerinin unutturulmaması için bu değişikliğin yapılmasının gerekli olduğunu düşünüyorum .

·         Bulancak ilçe stadının adının cumhur alan ilçe stadı olarak değiştirilmesini destekliyorum. Bu Bulancak için bir onurdur.ilçemizin yetiştirmiş olduğu en önemli sporculardan biri olan cumhur alan' ın adının ilçe stadına isminin verilmesi çok doğru bir karar olacaktır.

·         Genç yaşta çocuğunun ona baba dediğini duymadan elim bir trafik kazası nedeniyle aramızdan ayrılan canım kardeşimin isminin ilçe stadına verilmesi bizi ailecek onurlandırır gururlandırır.

·         kendisini tanıdım ve ne kadar dürüst, başarılı, çalışkan bir sporcu kişilik olduğunu yakından görme fırsatım oldu. aynı zamanda ailesine düşkün, arkadaşlarına bağlı, sosyal ilişkileri kuvvetli bir genç adamdı. aramızdan hazin ayrılışı hepimizi çok üzdü fakat isminin bir dönem tezahüratlarla inlettiği ve alın terini döktüğü stadyuma veriliyor olması tüm sevenleri için bir teselli olacaktır. hep saygı ve sevgiyle anılıyor olacaksın CUMHUR ALAN...

·         Canım kardeşimin adının İlçe stadına verilmesi Bulancak ve Bulancaklının evlatlarına sahip çıkması adına alınacak en doğru karar olur.İlimizin ve ilçemizin yetkililerinden yardım bekliyoruz.

·         Elim bir kaza sonucu aramızdan ayrılan Cumhur Alan'ın adının Bulancak ilçe stadyumuna canı gönülden destekliyorum.Cumhur Bulancak'ın yetiştirdiği nadide değerlerden biridir.Uzun yıllar Bulancakspor da hizmet vermiş ve Bulancak'ın adını transfer olduğu her takımda başarıyla temsil etmiştir.Onun adını statta görmek Bulancak için ve bizler için onur ve gururdur.

·         Sonuna kadar destek tamdestek.çok isabet olur eğer olursa hadi bulancak geçmişine sahip çik..

 

 

 

 

 

ETİKETLER : bulancak haber giresun haber bulancak yorum Sayın Bulut Halk istiyor Cumhur Alan İlçe Stadyumu olsun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi