Yetkililer Korsan’a davet çıkıyorlar

Yetkililer Korsan’a davet çıkıyorlar
Bu haber 2015-09-03 20:34:22 eklenmiş ve 920 kez görüntülenmiştir.

Yetkililer Korsan’a davet çıkıyorlar

 

 

Bulancaklı taksiciler yetkilileri göreve davet etti.

 

Yeni açılan ve her geçen gün büyük ivme kazanan Ordu- Giresun Havaalanı Bulancak’ta taksicilerin korkulu rüyası olmaya başladı.

 

Geçen hafta Ordu- Giresun Havaalanı’na sürekli taşıdığı ve müşterisi olduğu kişiyi almaya giden taksici  Havaalanı park yerinde yetkililerce ceza kesilmesi karşısında, “illa korsan mı?” olalım dedi.      

 

Ordu-Giresun Havaalanı’na müşterisini almak için gittiği Havaalanı’nda bekleme park alanında yapılan trafik kontrolünde ‘korsan taksi’ gibi muamele gören ve ceza kesilen Sarı Taksi şoförü, ”hepimiz ekmek parsı peşindeyiz. Havaalanına sadece müşteri bırakabiliyoruz. Oysa o müşteriler bizim sürekli taşıdığımız ve hizmet verdiğimiz insanlarımız ve müşterilerimiz. Bizi tercih ediyorlar.  Müşterilerimizi havaalanına bırakırken dönüşlerinde de şu saatte burada ol diyerek bize bilgi veriyorlar. Bizler bu doğrultuda Havaalanına giderek müşterimizi park alanında çok kısa bir süreliğine bekliyoruz. İşte tam bu zamanda yetkili Polis Memuru gelip bize ceza kesmesini anlayamıyoruz. Şimdi burada suçlu kim. Biz ekmem para mısın peşindeyiz. Sürekli olarak burada biz taksici arkadaşlarımızın çalıştığını biliyoruz. Bizler buraya gelerek müşteri beklemiyoruz.  Burada taksi araçlarının olduğunu çok iyi biliyoruz. Fakat bizimde müşterimiz ve her daim taşıdığımız hizmet verdiğimiz kişiler var.  Kendi arabaları gibi sürekli bir yerden bir yere taşıdığımız bu insanlar kendilerini Havaalanı’ndan almamızı istiyorlar. Şimdi burada suçlu kim. Biz bu müşterilerimizi almak için yetkililerin de zorlamasıyla “illa korsan taksi mı olalım” dediler. 

 

 

 

Bu konuda yetkililerin daha duyarlı ve sarı taksi olarak park alanında ucaktan inen kişinin direk bize gelmesini ve özellikle çağrılmış olduğumuzu bilmelerini istiyoruz.

ETİKETLER : bulancak haber bulancak giresun haber Yetkililer Korsan davet çıkıyorlar
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi