GTB yönetimine nezaket ziyareti

GTB yönetimine nezaket ziyareti
Bu haber 2015-08-26 21:17:31 eklenmiş ve 982 kez görüntülenmiştir.

 

 

GTB yönetimine nezaket ziyareti

Kardeş borsa protokolü imzalayarak bir çok Oda/Borsa'ya örnek olan Giresun Ticaret Borsası (GTB) ve Bandırma Ticaret Borsası (BTB), kardeş borsa etkinliklerini sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde BTB yönetim ve meclis kurulundan oluşan bir heyet GTB yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Giresun'un tarihi dokusu ve bölge ekonomisi ile ilgili bilgi edinmek için gelen Bandırma Ticaret Borsası, Karadeniz'in tek adası olan Giresun Adası'nı ziyaret etti.  Altın Post gemisi ile Adaya giden heyet rehber önderliğinde adayı gezdi . Adayı ziyaret eden Bandırma Ticaret Borsası,  M.Ö 8000 yıl önce adada yaşadıkları rivayet edilen temsili Herkül, Argonot ve Amazon kadınları karşılarken, Amazon kadınlarının gösterilerini ilgiyle izlediler.

 

Ada gezisinin ardından akşam yemeğine geçildi. Yemek sırasında Bandırma Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Halit SEZGİN, "Kardeş borsamıza ince ve nazik karşılamalarından dolayı teşekkür ediyorum. Öyle zannediyorum Giresun Ticaret Borsası ve Bandırma Ticaret Borsası arasında ki güzel ilişkiler, başka borsalara da örnek olacaktır. Güzel etkinlikler devam etmesi için ben bütün Giresun Ticaret Borsası yönetimini ve personellerini güzel Bandırmamıza davet ediyorum." şeklinde konuştu.

 

Bandırma Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı SEZGİN'in konuşmasından sonra Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Temel YANIKOĞLU," Sözlerime Hoş geldiniz diyerek başlamak istiyorum. Kardeş borsamız Bandırma Ticaret Borsası'na bu nezaket dolu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Dünyanın en kaliteli fındığı, Giresun fındığı için yapmış olduğumuz lisanslı depoculuk projemiz son hızla devam ediyor. Borsa akreditasyon sistemi içerisinde kardeş borsamız Bandırma Ticaret Borsası A seviye borsa, bizde bu amaç için çalışıyoruz.Bu kapsamda Bandırma Ticaret Borsası'nın yapmış olduğu iyi uygulamaları örnek alıyoruz. Bu birlikteliğin güçlenerek devam etmesini temenni ediyorum" dedi.

 

Karşılıklı iyi dilekler ve ziyaretin anısına özel hediyeler takdim edilerek ziyaret sonlandırıldı.

 

 

ETİKETLER : GTB yönetimine nezaket ziyareti
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DİĞER haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi