Okul giriş ve çıkışlarında gerekli önleminizi aldınız mı?

Okul giriş ve çıkışlarında gerekli önleminizi aldınız mı?
Bu haber 2015-08-21 19:45:00 eklenmiş ve 1103 kez görüntülenmiştir.

Okul giriş ve çıkışlarında gerekli önleminizi aldınız mı?

 

 

Bulancak genelnde Trafik yoğunluğunun bol olduğu okul önleri, giriş çıkış saatlerinde tam anlamıyla ana baba gününe döndüğünü hepimiz biliyoruz.

Okulların açılmasına az bir zaman kala, Bulancak barbaros İlkokul giriş kapsı önünde ki ve bölgemizin en trafik hareketli  okul yolunda  yetkililer okul öncesinde önlem ve çalışma yaptıkları soruldu. Özellikle Merkez İlkokulu ile hemen yan tarafında ki Lise ile yoğunluk kazanan,öğrencilerin yoldan karşıya geçişleriyle tehlikeli olan bu bölgelerde yetkililer hiçbir önlem aldımı acaba?.

Bulancak şehir Merkezinde okul çıkışı freni patlayan araç altında kalan öğrenciyi hayata atıldığı halde hale censinden tedavi gördüğünü çok iyi biliyoruz. Bunun gibi yaralamalı şehir merkezinde ki okullarda eğitim gören öğrenciler, okul giriş ve çıkışlarında kontrolsüz trafik akışı nedeniyle ölüm ile burun buruna geldiğini bölge halkı çok iyi biliyor.

 

Trafik yoğunluğunun bol olduğu okul önleri, giriş çıkış saatlerinde tam anlamıyla ana baba gününe dönüyor. Merkezde bulunan okul öğrencilerinin yoldan karşıya geçişleriyle ilgili ise hiçbir önlem alacak bir çalışma yapıldı mı? Bu iki okulun okul giriş ve çıkışlarının ana caddeye bakması ve birçok okulun ise ana caddelerin yanında bulunması tehlikeleri de beraberinde getiriyor.  Bu olaylar yine Cadde üzerinde bulunan Ballıca Bölgesinde ki okullar içinde  tehlikeli olduğunu ve bir çok yaralanmalı kazaları basından takip etmişizdir.

Bu konuda okulların açılmasına az bir süre kala, öğrenci Velileri Yetkililerden kısa sürede çözüm bulunmasını istediklerini belirttiler. Ayrıca Öğrenci velileri yetkililerin , Bu okullarımızda Trafik ve Işıklı Uyarı Sistem düzenlemesi yapılabilmesi , kavşaklara ışıklı sistem konulması, gerekli yerlere uyarı levhaları, trafik levhaları konulması gerektiğini söylediler. Ayrıca Veliler, okul giriş kapılarına özel araçlarını park ederek öğrencilerin geçiş hakkını alanlar içinde gerekli cezai işlemin uyarılar yapılarak uygulanmasını istedkleri öğrenildi.

 

 

 

 

 

ETİKETLER : bulancak haber giresun haber bulancak Okul giriş ve çıkışlarında gerekli önleminizi aldınız mı?
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer ASAYİŞ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi