Sayın valim; Devlette süreklilik esas’tır...

Sayın valim; Devlette süreklilik esas’tır...
Bu haber 2015-08-07 21:21:08 eklenmiş ve 1203 kez görüntülenmiştir.

Sayın valim; Devlette süreklilik esas’tır...

 

 

Belediye adını iyi taşıyacaksın, taşıyamıyorsan yapmayacaksın. Bulancak Giresun Belediye Dolmuş Durağı aracı bu gün saaat 12.00 ile 16.00 saatleri arasında bekleyen yolcular mağdur bırakıldı.

 

Bu şekilde kafasına göre hareket eden Kooperatif daha geçen haftalarda yaptığı ve bölge halkını mağdur ettiği seferlerine keyfi uygulama mı yapıyor dedirtti?

 

Bulancak-Giresun arasında, Bulancak’tan saat 12.00 ile 16 .00 saatleri arasında hiç bir açıklama yapmadan keyfi görülen seferlerin yapılmaması karşısında yetkililerin üzerinde olan sayın Giresun Valimiz göreve davet edildi.

 

Bugün 07.08 2015 tarihinde karşıma çıkan ve takipçisi olduğumuz tarih ve 12.00 ile 16.00 saatleri arasında  tamemen ehli keyif hareket edilen durum karşısında mağdur olan halk ve özellikle öğrenciler 9-10 sefer araç beklemek durumunda kalmıştır.  

 

Öyle ya, arıza varsa o zaman hemen araç temin edilmesi gereken durum karşısında Bulancak’tan saat başında yolcular ne bir tebki nede bu araç niye kalmıyor derken, her saat ve buçuk saatlerinde Giresunda bekleyenler neden mağdur bırakılmıştır. Halkın içten içe tepki gösterdiği durum karşısında halkın tebki göstermemesi de enteresan bir durum olarak gösterildi.

 

Bulancak Giresun Belediye hattı o gün içerisinde neredeyse 9 -10 sefer yapmazken hiçbir şekilde ses çıkarmayan bölge halkının ruh hali yapılandan uygulamadan daha çok merak edildi.

 

Bölge hakkı mağdur bırakılmıştır. Giresun ve Bulancak’ta Belediye saatine göre işlerini takip ve işlerine hareket edenler neden düşünülmemiştir. Bölge halkına ne verirsen alır mantığı ile boşver kimse birşey demez mantığı mı sizi bu kadar rahat bırakmıştır. Bu durum karşısında sayın valimize seslenen bulancakheber.net Genel Yayın yönetmeni Mehmet Yaşar durumu bir dileçce yazarak Bulancak Belediyesine duyurmuştur. Yaşar bu olumsuz durum karşısında dileçe vererek şikayetçi olmuş ve donkişotluk yaptığını ifade etmiştir.  

 

Bulancak Belediye Adını taşıyamıyorsanız bu işi bırakmalısınız diyen Yaşar,  Yetkililerde bu aksaklıkları takip edip ihaleyi verdiği söylenen Bulancak Giresun Dolmuş hattından kamuoynu bilgilendirecek açıklama yapması beklenmektedir. Giresun da sürekli bu aracı kullanan bölge halkı ve özellikle sadece dönüş parası kalan öğrencilerin zor durumda kaldığı açıkça görülmektedir. Bizzat bu aracı kaçıranlar tarafından yaşanan durum hakkında sayın Giresun valimizi göreve ve kamuoyunu en üst makamda olarak bölge halkını bilgilendirmeye davet ediyoruz.  

 

 

 

ETİKETLER : bulancak haber giresun haber bulancak giresun belediye yetkililer Sayın valim Devlette süreklilik esas
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer ASAYİŞ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi