Prof. Dr. Erbakan'a ve Bölge halkına saygısızlık

Prof. Dr. Erbakan'a ve Bölge halkına saygısızlık
Bu haber 2015-07-28 01:51:23 eklenmiş ve 1307 kez görüntülenmiştir.

Prof. Dr. Erbakan'a ve Bölge halkına saygısızlık

 

 

Bulancak Belediye Meclis üyelerinin aldığı karar doğrultusunda Kadınlar Pazarlığının hemen yanında ki yolun adına,Prof. Necmettin Erbakan yolu adı verilmişti.

 

Gelin görün ki Prof. Dr. Necmettin Erbakan yolunun bölge halkının kullanımına kazandırılacağı geçmişte açıklayanlar bırakın kullanılmayı doğru dürüst trafiğe bile açılmasına fırsat vermiyorlar. Yanı sizin anlayacağınız ne ismi takıldı nede tarafiğe açılmadı. fotoğraf karesinde görüldüğü gibi her zaman kaplı bir yol olarak görüldü. kısaca çalışma kağıt üzerinde kaldı. Meclis kararı çıktığında SP yetkililerinin söyledikleri ve yazılanlar havada kaldı. Bulancak Belediye Meclisi’nin aldığı karar doğrultusunda adı verilen ama bir türlü adı takılmayan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Sokak ne adına nede sözde trafiğe açılan yol  olarak trafiğe bilinçli olarak kazandırılmadığı düşünülüyor.  Bulancak Kadınlar pazarlığı ile Okul Sokak’ı birbirine bağlayan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Sokak yolu tamamen kişiye özel olarak kullanıldığı ve adeta üç beş kişinin aracı için açılan yol gibi görüldüğü vatandaşlar tarafından dile getirlilyor. yetkililerve Saadet partililer de bu duruma seyirci kaldıkları vurgulandı. 

 

Öte yandan bu durum karşısında Mahalle Muhtarı olayla ilgili olarak bilgisiniz olup olmadığı, ilçe idarecilerinin ve Bulancak emniyet Trafik Burö Amirliğinin ve daha da önemlisi Bulancak Saadet Partisi ilçe teşkilatı yönetim kurulunun sessiz kalışı merak konusu oldu. 

ETİKETLER : bulancak haber giresun haber bulancak Prof. Dr. Erbakan Bölge halkına saygısızlık cemal gürsel caddesi okul sokak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi