Şalamar Cafe’de buluşalım

Şalamar Cafe’de buluşalım
Bu haber 2015-07-25 10:16:30 eklenmiş ve 3684 kez görüntülenmiştir.

Şalamar Cafe’de buluşalım

 

 

Rüya Perisi anlamına gelen ve Karadeniz insanına rüyadaymış gibi bir ortam olan Şalamar Cafe açıldı. Karadeniz sahilinde birçok örneği olan Cafe ve Restaurantlara bir yenisi de Piraziz de açıldı. Şalamar Cafe adıyla bölge halkına hizmet verecek olan işletme Piraziz ve Bulancak başta olmak üzere bölgemiz de marka olacağı görüldü.

 

Şalamar Cafe Restaurant kendine has konsepti ile Karadeniz halkına kapılarını açtı. Tam bir aile işletmesi olarak karşımıza çıkan Şalamar Cafe işletme sahipleri Berrin ve Yaşar Dereli çiftti, ailenizle, dostlarınızla ve arkadaşlarınızla bir araya gelebileceğiniz ayrıcalıklı bir mekan sunuyorlar. Şalamar Cafe, nezih ve farklı bir huzur bulacağınız yer olarak daha ilk günlerinde adından söz ettirmeye başladı.

 

Karadeniz sahili genelinde birçok cafe konsepti bulunuyor. Şalamar Cafe bunların arasında en güzelleri arasında örnek gösterilcek bir mekan olarak karşımıza çıktı. Şalamar Cafe arkadaşların, dostların ve ailenizin buluşup mutlu ve huzur bulacağı mekan olarak gösterilebiliriz. Şalamar Cafe’nin bir diğer doğal özelliği ise, gece karadeniz üzerine düşen yakamozu önünüze sermesi olduğu belirtildi. Sadece bu doğa harikasını seyretmek bile müşterilerine sunulan doşağ bir ayrıcalık olarak sunuluyor.

 

Son olarak mekanın sadece cafe değil, aynı zamanda ailenizle birlikte çocuklarınız çok rahat edeceği, Karadeniz’in eşsiz doğal yeşilliği ile Karadenzi’in mavi ile kuçaklaştığı bir alanda huzur bulacağınız bir mekan olduğu vurgulandı.    

 

 

ETİKETLER : bulşancak haber giresun haber bulancak Şalamar Cafe buluşalım berrin yaşar rüya perisi piraziz doğal yakamoz
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi