BDH’da neler oluyor

BDH’da neler oluyor
Bu haber 2015-07-24 20:55:54 eklenmiş ve 1371 kez görüntülenmiştir.

BDH’da neler oluyor

 

Bulancak Hamdi Uzunalioğlu Devlet Hastanesi’nde neler oluyor. BDH’de Döner Sermaya ve Ameliyathene malzemeleri ne oldu  

Edinilen bilgiye göre Sağlık Bakanlığı tarafından örnek Hastane olarak gösterilen, Bulancak Hamdi Uzunalioğlu Devlet Hastanesi’nde bazı uzman Doktorlar tutmadıkları nöbetleri tutmuş gibi gösterilerek haksız yere devletten para aldıkları öğrenildi.

Bunun da ötesinde diğer mevcut doktor ve hemşirelere Hastanede para yok derken, bu doktor ve hemşirelere siz yeterince çalışmıyorsunuz gibi ithamlarda bulunarak döner sermayeden yararlandırmadıkları öğrenildi.

Ayrıca daha önce ki hastenede ameliyat yapılırken, şimdi yeni yapılan ve Sağlık Bakanlığının örnek Hastane olarak gösterdiği Bulancak Hamdi Uzunalioğlu Devlet Hastanesi’nde ameliyet yapılmadığı ve ameliyathanelerin çalışmadığı görüldü. Şu anda Bulancak Hamdi Uzunalioğlu Devlet Hastanesi’nde, Ortepedi-Göz-Genel Cerrahi-Uroloji uzmanlari hiç bir hastasina mudahale etmek için ne ameliyathane nede malzeme olmadığı,bundan kaynaklanan sebepten dolayı hastalara sadece teşhis koyan uzmanlar en yakın Giresun İlhan Özdemir Devlet hastanesine sevk edildiği vurgulandı. Kısaca Hamdi Uzunalioğlu BDH’si sağlık ocağı gibi işletiliyor.

Öte yandan Sağlık Bakanlığı’nın örnek Hastane olarak gösterildiği Bulancak Hamdi Uzunalioğlu Devlet Hastanesi’ne bölge halkının yakından ve uzaktan oldukça ilgi gösterdiği ve sadece muayene olduğu görüldü.

Hamdi Uzunalioğlu BDH’si personelinin canla başla çalıştığı görülürken, eski hastaneden yeni hastaneye taşınan hastane personelinin o günden bu güne 1TL Hastanenin döner sermayesinden para almadığı öğrenildi. Oysa hemen yanıbaşımızda ki Giresun İlhan Özdemir Devlet hastanesi, Ordu Devlet Hastanesi hemşire ve doktorlarının döner sermayeden pay alırken Hamdi Uzunalioğlu BDH’si personelinin Döner Sermayeden pay alamadıkları öğrenildi. BDH personeli “bizim sucumuz ne” dedikleri kendi aralarında her geçen gün yüksek sesle konuşulduğu vurgulandı.  

Daha da vahımı, BDH’de doktorların ve hemşirelerin çalışmadığı söylenerek Hastanenin Döner sermayesinden pay verilmediği konuşuluyor.  Bu haksız durum karşısında, kimi uzmanlar ve Hemşireler BDH’den ayrıldığı veya ayrılmak için müracaat etmek istedikleri vurgulandı.

Garip olan ise, Bulancak Hamdi Uzunalioğlu Devlet Hastanesi’nde, eski haliyle neredeyse hertürlü ameliyat ve ameliyat malzemeleri varken, şimdi Sağlık Bakanlığının örnek Hastane olarak gösterdiği Bulancak Hamdi Uzunalioğlu Devlet Hastanesi’nde neden ameliyat yapılmadığı ve o eski denilen hastenede ki ameliyat malzemelerin nerede olduğu soruldu?.

Tüm bu olumsuz ortamda çalışanan en küçük birimden en büyük birime kadar olan personelin ruh halinin iyi olmadığı vurgulanırken, şu anda birçok hemşire ve doktorların kredi kartlarını ödeyemedikleri öğrenildi. Art düşünce mi var denilen ve Giresun’un en büyük ilçesi olan,Sağlık Bakanlığı tarafından örnek gösterilen bir hastanede bunlar neden yaşandığı merak konusu oldu.

Tüm bunlar yaşanırken, bazı uzman doktorların halen nöbet tutmadığı halde nasıl oluyorda döner sermayeden nöbet tutmuş gibi gösterilerek para aldığı ise kafaları karıştırmaya devam ettiği soruldu.

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : bulancak haber giresun haber bulancak BDH’da neler oluyor hamdi uzunalioğlu devlet hastanesi sağlık bakanlığı ortepedi göz uroloji
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SAĞLIK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi